Jett Rebel lanceert debuutalbum op 9 mei

Toptalent vergeleken met muziekgrootheden als Prince en Bowie

Hij won de Edison Pop voor Beste Nieuwkomer en twee 3FM Awards, en speelt dit jaar naast zijn uitverkochte clubtour op onder meer Indian Summer, Concert at SEA en Pinkpop. Op 9 mei brengt toptalent Jett Rebel zijn debuutplaat uit.

Een nieuw debuutalbum is het eigenlijk niet. Venus & Mars bevat alle songs van Jetts eerdere EP’s Venus en Mars met als bonustrack On Top Of The World. Dat nummer staat ook op de soundtrack van de film The Amazing Spiderman 2.

Niet alleen de jury van Edison Pop, de luisteraars van 3FM en de programmeurs van festivals erkennen het talent van Jett Rebel. In recensies werd hij vergeleken met grootheden als Prince, Michael Jackson en David Bowie.

Het is dan ook een slimme move van platenlabel Sony om al zijn werk samen te voegen op één release waarmee Jett de komende zomer de boer op kan. Want al die lofuitingen en erkenning ten spijt, in de verkoopcharts komt hij nog niet voor. Met deze albumrelease zou daar eindelijk verandering in kunnen komen!

• Pre-order Bol: Venus & Mars
• Hit of Shit: Jett Rebel – On Top Of The World (video)
• Hit of Shit: Jett Rebel – Tonight (video)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>