Hit of Shit: Pieter van der Zweep – Je Neemt Me Mee (video)

Nieuwe Nederlandstalige dance-pop in samenwerking met Jaz von D

Zijn grote doorbraak moet wellicht nog komen, maar het staat buiten kijf dat de 25-jarige Pieter van der Zweep stevig aan de weg timmert in de Nederpop.

Voor zijn nieuwe single Je Neemt Me Mee werkt Pieter met zijn vaste componist en producer Robert Dorn samen met dj en producer Jaz von D. Van Nederlandstalige electro en dance-pop krijgen wij nooit genoeg, dus goeie move!

Misschien is Je Neemt Me Mee voor sommigen iets te mainstream; het schuurt nergens, maar de single is professioneel geproduceerd en luistert heel goed weg. Kan zo de radio op. Er is ook een akoestische versie als bonustrack uit.

Je Neemt Me Mee op iTunes en Spotify

Pieter van der Zweep - Je Neemt Me Mee

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Hit of Shit: Pieter van der Zweep – Je Neemt Me Mee (video)

  1. Johan van de Velde

    “Kan zo de radio op”?

    Ja, 100% NL misschien, maar daar blijft het waarschijnlijk wel bij.

    Pieter van der Zweep heeft een prima zangstem, maar doet teveel Borsato na en heeft (vooralsnog) geen identiteit en richting.

    Daar is dit bijna pastiche dance-plaatje wederom bewijs van.

      /   Reply  / 
    1. Nico

      In opdracht van 100% NL maakte hij een duet met Do. Daar ontvangt hij nog wel enige support.
      Voor de rest blijft het geënt op J. v.d. Boom en consorten, daar zit niemand op te wachten. Alsmaar voortborduren op wat er al is.

        /   Reply  / 
  2. @lbert

    Dit valt me alleszins mee, erg lekker nummer, en ok maybe heeft de stem wat weg van Borsato, maar waar ik van zijn muziek depri wordt vind ik dit lekker, en opzwepend !!

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Ben het met je eens. Lekker nummer. Doet me wel wat denken aan de muziek van Jeroen vd Boom. Maar is dat niet gewoon de stijl? Hoeveel engelstalige popmuziek wordt hier niet de hemel in geprezen terwijl het ook door een andere artiest zou kunnen zijn gemaakt?
      Dit vind ik een lekker nummer.

        /   Reply  / 
  3. Mart

    Dit vind ik dus heel erg leuk klinken! Maakt me eigenlijk niet uit of de zanger ergens op lijkt, zoals Henk al zegt, hoeveel Engelstalige muziek lijkt er wel niet op elkaar. Van mij mogen er wel meer vd Booms en Borsato’s in Nederland zijn, en dan vind ik dit nummer
    nog wel redelijk op zichzelf staan ook! Goed gedaan Pieter!

      /   Reply  / 
  4. Bonno

    Super nummer, had zo door Borsato en aanhang kunnen worden geproduceerd, maar is dat erg, ik vindt van niet, mooie aanvulling op wat er is, SUPER!

      /   Reply  / 
  5. Rob Epping

    Pieter van der zweep
    Je bent een groot artiest
    die hele leuke liedjes kiest
    mag ik jouw foto met handtekening
    ik zal er zuinig op zijn hiervan geef ik de verzekering!!
    Rob Epping
    Burg Martensstraat 5
    2806 CJ Gouda

      /   Reply  / 
  6. Henk

    Ik heb inmiddels de nieuwe cd van deze Pieter van der Zweep al een aantal keren gehoord in mijn auto. En ik vind het een geweldig goede cd. Zitten gewoon een aantal liedjes tussen die zo op een cd van Borsato hadden kunnen staan. (En dan zou Borsato weer eens een lekkere niet te dramatische cd hebben gehad.) Een mooie en heerlijke cd, goed geproduceerd en geschreven. En natuurlijk ook gezongen. Deze jongen verdient meer erkenning vind ik.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>