Poll: Grootste Nederlandse zomerhit van 2014?

Zomerhitte • Welke NL productie wint dit jaar onze uitverkiezing?

Prayer in C (Robin Schulz Remix) en Salsa Tequila zijn dit jaar in Nederland de grootste internationale zomerhits, maar welke single van eigen bodem verdient de titel? Voor het tweede jaar op rij kiezen we de NLpop Zomerhit van het Jaar.

Vorig jaar won Armin van Buuren overtuigend onze uitverkiezing met zijn monsterhit This Is What It Feels Like. Met hetzelfde nummer haalde hij later een Grammy-nominatie en een gouden plaat in de VS, dus het mag duidelijk zijn dat bezoekers van NLpop beschikken over uitstekend gevoel voor hits!

Je kan meerdere keuzes aanvinken.

Nederlandse zomerhit van 2014?

  • Dotan - Home (45%)
  • Jayh - Mooie Dag (11%)
  • Chef’Special - In Your Arms (10%)
  • Tiësto ft Matthew Koma - Wasted (7%)
  • Afrojack ft Wrabel - Ten Feet Tall (7%)
  • Mr Probz - Waves (6%)
  • Gers Pardoel - Louise (5%)
  • David Guetta & Showtek ft Vassy - Bad (5%)
  • Gerard Joling - Rio (4%)
  • René Froger - Juich Voor Nederland (0%)
Loading ... Loading ...

Over de selectie. Grote zomerhits staan doorgaans in juli en augustus hoog in de hitlijsten. Vorig jaar begonnen we met een grote selectie van 50 singles, maar uiteindelijk kwamen daar (en dat is logisch) toch nummers uit die hoog scoren in de charts. Die nemen we nu meteen als startselectie. De singles van Mr. Probz en Chef’Special zijn al langer uit maar staan op basis van voortdurende goede hitlijstprestaties toch in dit rijtje. Of we het predicaat ‘Zomerhit van het Jaar’ erop kunnen plakken zal moeten blijken uit de poll!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>