Solodebuut Anny! vrijdag gelanceerd (video)

Na twee jaar hard werken brengt Anny! plaat in eigen beheer uit

Vrijdag komt het solodebuut van Anny! uit. Singer-songwriter Annemarie Brohm was tot 2009 frontvrouw van de band Leaf, bekend van de hit Wonderwoman.

Begin 2012 kwam zij als Anny! met haar eerste solowerk: de soulvolle single My Man. De zomer daarop volgde de uptempo song Dirty Wonderful Mistake. In 2013 speelde Anny haar nieuwe werk tijdens het rondreizende festival de Popronde.

Dat hele proces resulteert nu in de release van het album Rooftop Views. Anny brengt de plaat in eigen beheer uit; een kroon op haar wilskracht. Zij schreef met Peter Jan Hoekstra, Yoshi Breen, Martijn Simkens en Llewy is Sell. De plaat is geproduceerd en gemixt door de Deense producer Jonas Filtenborg.

‘Een album dat totaal verschillende kanten van mijn persoonlijkheid belicht. Soms ben ik die te stoere chick die maling aan iedereen heeft, maar op andere momenten ben ik juist dat kleine meisje dat stil in een hoekje wacht tot alle narigheid voorbij waait’, zo vertelt Anny! over Rooftop Views.

De opgewekte zomersingle Tududu kwam in juli al uit, de clip eind vorige maand, maar we grijpen de komende albumrelease toch even aan voor een Hit of Shit.

Tududu op iTunes en Spotify

Anny! - Tududu

Loading ... Loading ...

Anny! op Twitter en Facebook

Videoclip

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Solodebuut Anny! vrijdag gelanceerd (video)

  1. dina

    ew vervelende stem xD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>