Vrienden Van Amstel Live 2015 al uitverkocht

Nog geen enkele artiest bevestigd, maar toch nu al uitverkocht

Alle negen concerten van Vrienden Van Amstel Live 2015 zijn uitverkocht. Dat bracht de organisatie van het jaarlijkse muziekevenement vandaag naar buiten.

De zeventiende editie van Vrienden Van Amstel Live vindt plaats van 22 tot en met 31 januari 2015 in de Rotterdamse Ahoy. Elke dag, behalve 27 januari.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van het evenement dat alle kaarten al weg zijn voordat de line-up bekend is. Xander de Buisonjé is er in ieder geval bij, want hij is ook de presentator van de shows. Vermoedelijk staat ook Gers Pardoel op het programma. Hij versprak zich onlangs in de radioshow van Giel Beelen.

In totaal zullen meer dan vijftien bekende Nederlandse artiesten tijdens de uitverkochte concerten te zien zijn. Verspreid over de negen dagen zullen maar liefst 125.000 bezoekers genieten van de Vrienden Van Amstel Live in Ahoy.

Video: Aftermovie Vrienden Van Amstel Live 2014

Foto: Tribe Company BV iov Amstel Bier

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrienden Van Amstel Live 2015 al uitverkocht

  1. martijn

    Het was weer top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>