Hit of Shit: Anouk & Douwe Bob – Hold Me

Gevoelige gitaarballade knalt na release meteen naar top 3 in iTunes

Anouk is momenteel niet uit de media weg te slaan. Haar nieuwe single met Douwe Bob staat nu al op 2 in de iTunes Top 100 en de aankondiging dat zij in het najaar coach wordt in The Voice of Holland komt daar nog eens overheen.

Vanavond zijn Anouk en Douwe Bob te gast in De Wereld Draait Door om de single te promoten. The Voice zal dan ook vast en zeker ter sprake komen.

‘Hold Me’ is een gevoelige ballad waarin Douwe Bob en Anouk vlekkeloos samengaan in hun melancholische sound. Het doet mij in de verte denken aan een duet dat Anouk jaren geleden zong met Ed Kowalczyk, frontman van Live.

Overigens komt deze single niet van het met platina bekroonde album Paradise And Back Again van Anouk, maar lijkt ie vooral bedoeld als voorloper van het nieuwe Douwe Bob-album Can’t Slow Down dat op 27 maart uit zal komen.

Hold Me op iTunes en Spotify

Anouk & Douwe Bob - Hold Me

Loading ... Loading ...

Video: studioversie Hold Me

Foto: Avrotros/Daan Verschuur

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Hit of Shit: Anouk & Douwe Bob – Hold Me

  1. Johan van de Velde

    Ik hoor tòch liever Ilse de Lange met haar interpretatie van country, dan die van Anouk.

    Hoop voor Douwe Bob dat deze samenwerking hem definitief op de kaart zal zetten.

    Aan publiciteit, dankzij Anouk, zal het deze keer niet liggen.

      /   Reply  / 
    1. Marian

      Kwestie van smaak ben ik bang…ik hoor 10 x liever Anouk met Douwe in duet. De stemmen klinken waanzinnig samen en er is chemie, dat valt niet te ontkennen. Dit is geen country trouwens. Prachtig nummer!

        /   Reply  / 
  2. defjam

    Douwe kruip in hemelsnaam bij die rockmoeke uit bad, je hebt talent genoeg om zonder dit belegen kaasje ver te schoppen in de muziekwereld. Ze gelooft zelf in om jezelf omhoog te ne*ken in de muziek. We zien je graag in doornroosje te nijmegen maar laat haar aub thuis. Foei niet meer doen!! :-)

      /   Reply  / 
  3. Johan van de Velde

    Ach defjam,ik wil niets afdoen aan z’n talent, maar zonder die ‘rockmoeke’ zou Douwe nooit op één in de iTunes charts gekomen zijn.

    Bovendien wat je over Anouk zegt, slaat de plank volledig mis en getuigt niet van enig respect.

    Ik denk dat Douwe beter af zou zijn zonder fans als jij.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Helemaal met je eens Johan. Je kunt je wel omhoog ne*ken in de muziek en dan kan je daardoor 1 succesje hebben, maar je krijgt daardoor niet zo’n indrukwekkende muziekcarrière. En zo’n fantastische, talentvolle zangeres en muzikante als Anouk is, zo zijn er maar weinig.

        /   Reply  / 
    2. defjam

      Jullie rockmoeke was zelf ook niet zo onder de indruk van haar notering in de i tunes charts, omdat het niet zoveel zegt. En nu je kinderoppas regelen en in de ziggo nobody’s wife mee lallen. Misschien zingt ze net zo als Ilse een country liedje voor jullie.

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Dank je voor je suggestie, defjam, maar ik denk dat ik bedank. Ik ben niet echt een fan van de muziek van Anouk, maar vind haar wèl een prima mens.

        Dankzij Anouk krijgt Douwe méér publiciteit dan hij ooit in z’n eentje zou krijgen.

        Prima zet van hem, om een duet met haar te doen.

          /   Reply  / 
    1. defjam

      Misschien dat johan & Henk het nu ook snappen mbt i-tunes, de rest mogen ze in hun tenenkrommende de tvoh app laten horen.

        /   Reply  / 
  4. ArjanH

    Anouk staat al jaren eenzaam aan de top. Niemand zal aan haar talent en drive kunnen tippen. Ik ken niemand die dat de komende jaren zou kunnen evenaren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>