Primeur nieuwe EP van Chef’Special

Shot In The Dark geniale collaboratie met bejubelde band The Indien

Voor de soundtrack van de nieuwe Nederlandse coming-of-age komedie Homies is het nummer Still Don’t Know van Chef’Special als titelsong gekozen. De track komt van het met goud bekroonde album Passing Through. Die plaat is al ruim een jaar uit, maar Chef’Special lanceert vandaag ook gloednieuw materiaal.

De EP Shot In The Dark bevat vier tracks waaronder de titelsong met de Haagse band The Indien. Die groep wordt van alle kanten bejubeld als grote belofte en fresh hype in town. Vanaf vrijdag is de EP te downloaden via iTunes en andere kanalen, maar je kan ‘m nu al helemaal luisteren op streamingdienst Spotify.

De drie Chef’Special-tracks op de EP zijn ook erg lekker, maar volgens mij moeten we vooral letten op Shot In The Dark met The Indien. Geniale song!

Nog een kleine tip voor mensen die geen zin hebben om Spotify te installeren: je kan ook inloggen met een Facebook-account en de webplayer gebruiken.

Shot In The Dark op iTunes (volgt vrijdag)

Chef’Special & The Indien - Shot In The Dark

Loading ... Loading ...

Foto: 3FM/Bullet-ray/Raymond van Olphen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>