Hit of Shit: MakeBelieve – Cry Like Wolves

Veelbelovend: nieuw album met producers Adele, Miley en Katy

De Groningse band MakeBelieve timmert al zo’n vier jaar aan de weg en lijkt nu eindelijk echt door te breken. Hun nieuwe single is deze week 3FM Megahit!

Ik vind het poprock-genre vaak lastig omdat er veel aanbod is, en de muziek live indrukwekkender kan zijn dan in studioversies. Of singles aanslaan hangt af van bijvoorbeeld sterke hooks, originele teksten en een pakkende productie. Dan denk ik al gauw: het moet anthemic zijn, met dance of electro-invloeden.

Joey, Björn, Marvin, Joren en Alusein van MakeBelieve hebben het goed voor elkaar want hun komende album Matter Of Time (release in mei) is gemaakt met producers die samenwerkten met artiesten als Adele, Miley Cyrus en Katy Perry.

Cry Like Wolves is de tweede single van de plaat, en zoals gezegd 3FM Megahit. Met de airplay gaat het dus lekker, en qua downloads is de track momenteel een subtopper met een notering rond de 40ste plek in de iTunes Top 100.

Cry Like Wolves op iTunes en Spotify

MakeBelieve - Cry Like Wolves

Loading ... Loading ...

Videoclip: Cry Like Wolfs

MakeBelieve op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>