Anouk zingt Nederlandstalig voor haar lover (video)

Update klik: Anouk brengt Nederlandstalige single uit (preview)

Briljante tekst: ‘Dominique, ik ga kapot als ik jou met andere wijven zie’

Het is Anouk weer gelukt om vriend en vijand te verrassen met een opmerkelijk filmpje op haar Facebook-pagina. Vanochtend bracht zij haar vriend Dominique aan de keukentafel een Nederlandstalige serenade voor zijn verjaardag.

De beste man had geen zin in de video, maar Anouk drong aan en won. ‘Ik wilde niemand binnenlaten in mijn leven. Maar nu staat je naam al lang in mijn hart geschreven”, zingt ze. ‘Dominique, ik ga kapot als ik jou met andere wijven zie.’

Kijk, dat zijn de betere teksten! Het is trouwens niet de eerste keer dat we Anouk in haar moedertaal horen zingen. Drie jaar geleden maakte ze een super vertederend filmpje met haar zoon Jesiah, waarin ze aan het eind ook enkele regels in het Nederlands zong. Maar zo uitgebreid als vandaag was dat niet.

Dat Anouk laat horen dat zij ook niet vies is van Nederlandstalig werk, is goed nieuws voor het komende seizoen van The Voice of Holland waarin zij coach is. Ze kan haar team dan dus vullen met talenten uit de meest uiteenlopende genres.

Bekijk het filmpje

Happy birthday my love :-) x #Dominique

Posted by Anouk on Sunday, June 7, 2015

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Anouk zingt Nederlandstalig voor haar lover (video)

  1. Jeroen

    Laat die gozer lekker naar wijven van zijn eigen leftijd kijken. Je gaat op je 22ste toch niet hard op een moeke van 40 met 5 kids van 3 verschillende vaders, come on get real Anouk.

      /   Reply  / 
    1. @lbert

      Wat is het probleem, jaloers , ze zijn beide volwassen als ze van elkaar willen genieten laat ze dan !
      Snap alleen niet waarom Anouk dit op facebook zet, terwijl ze anders niks over haar prive kwijt wil

        /   Reply  / 
      1. Jeroen

        Nee ik ben niet jaloers Bert ik val niet op mannen en negers. En als ze hun prive lleven op fb willen plempen LAAT ZE DAN !!!

          /   Reply  / 
    2. Henk

      Ik vind het een beetje zielig en wanhopigs hebben. Ik dacht dat Anouk meer trots had en een stoer wijf was, maar dat beeld wordt toch steeds minder bij mij.

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Ze valt altijd op foute mannen (geeft ze zelf toe). En er is maar één type vrouw die dat steeds “overkomt” … en het steeds maar weer aangaat.

        Dat zogenaamde stoere wijf is inderdaad slechts een aangemeten rol.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>