Hit of Shit: SIROJ ft Ayden – Slowly (video)

Ondergewaardeerd multitalent lanceert EP en single op Brits label

De 27-jarige SIROJ (Joris Titawano) heeft al een indrukwekkende staat van dienst, maar we komen zijn naam nog relatief weinig tegen in de mainstream. Hij produceerde voor onder meer Gers Pardoel, Kraantje Pappie, Jiggy Dje, Dio en Sef, draait in clubs en op festivals, en maakte de hele filmscore voor Rabat.

In mei kwam zijn EP Glow uit met daarop drie tracks. Met als single Slowly featuring Ayden, die je kent van de monsterhit Till It Hurts van Yellow Claw. Van Slowly is ook een 99 Souls Remix Radio Edit gelanceerd van een krappe drie minuten, die ook absoluut de moeite waard is om even te checken.

Met een release op Pitched Up Records, het label van de Britse producers DJ Target en Danny Weed, onder de paraplu van de Britse divisie van Sony Music, ligt de focus in de promotie misschien niet erg op Nederland. Maar het zou eeuwig zonde zijn geweest als Slowly aan onze aandacht was ontsnapt!

Slowly op iTunes en Spotify

SIROJ ft Ayden - Slowly

Loading ... Loading ...

Videoclip: Slowly

Video: 99 Souls Remix Radio Edit

SIROJ op Twitter en Facebook • Ayden op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>