Hit of Shit: Leonie Meijer – Als Ik Breek (video)

Muzikaal feestje met nieuwe Nederpop-single op 30ste verjaardag

De Nederpop is terug van vakantie met enkele prominente nieuwe releases, en eentje daarvan is een uptempo nazomersingle van Leonie Meijer. Na een paar Engelstalige uitstapjes gaat de singer-songwriter weer eens Nederlandstalig.

Als Ik Breek is een opgewekt liedje dat het vast goed zal doen op de playlists van zenders zoals Radio 2 en 100% NL. Het is een beetje BLØF-achtige gitaarpop, maar dan wel met het herkenbare Leonie-geluid.

Leonie schreef de song samen met Arie Storm, die met Jörgen Ringqvist ook de productie voor zijn rekening nam. Als Ik Breek klom binnen enkele uren richting de veertig populairste tracks in de Nederlandse iTunes Top 100. Het is sowieso feest vandaag, want het is Leonies dertigste verjaardag… Proficiat Leonie!

Als Ik Breek op iTunes en Spotify

Leonie Meijer - Als Ik Breek

Loading ... Loading ...

Lyric video: Als Ik Breek

Leonie Meijer op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Leonie Meijer – Als Ik Breek (video)

  1. Henk

    Vandaag is deze single uitgekomen, dus je bent er echt op tijd bij Marcus voor Hit of Shit! Leonie heeft op Facebook ook al opgeroepen om te stemmen hier. Ik ga er geen opmerkingen meer over plaatsen Marcus, omdat ik dat al een paar keer heb gedaan.
    Ik gun Leonie een hartstikke grote Hit, omdat zij één van de zeer weinige van de Voice is die haar eigen weg bewandelt met eigen repertoire. En daarnaast vind ik haar zeer muzikaal en sympathiek. Haar vorige theatershow was ook mooi en muzikaal. Maar toch is er iets waardoor zij nooit echt zal doorbreken ben ik bang. Ze heeft wel een heel eigen stemgeluid, maar ik blijf iets horen in haar stem (vooral bij het Nederlandstalige) wat mij net niet irriteert.
    Ik vind dit lied geen Hit, maar zeker ook geen Shit. En er zit niets tussen. Ik heb gekozen voor Hit omdat ik het haar gun.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>