Hit of Shit: Tiësto, Oliver Heldens, Natalie La Rose

#TheRightSong • Hoge verwachtingen titanenpact Nederlandse top-acts

Hij was afgelopen week overal al gelekt maar vanaf vandaag is ‘ie dan eindelijk officieel gelanceerd: The Right Song van Tiësto, Oliver Heldens en Natalie La Rose! Dit is een singlerelease waar we heel veel van mogen verwachten.

Niet alleen omdat drie wereldberoemde Nederlandse top-acts de handen ineen hebben geslagen, maar ook omdat het om een vocale versie van Wombass gaat.

Tiësto en Oliver lanceerden Wombass twee maanden geleden en die track is een groot succes in de dancescene. Ze haalden al vele miljoenen streams op Spotify en YouTube. Deze vocale popbewerking met Natalie La Rose borduurt voort op die hit, dus alle reden om hoge verwachtingen van The Right Song te hebben!

The Right Song • SpotifyiTunes

Tiësto & Oliver Heldens ft Natalie La Rose - The Right Song

Loading ... Loading ...

VEVO NL Powerpremière: The Right Song

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Tiësto, Oliver Heldens, Natalie La Rose

  1. tammer

    Ik vind hem behoorlijk vet klinken….de eerste 20 seconden. Tiesto scoort vooral via het label Spinnin nog erg goed. Maar deze blijft op mager aantal views hangen. Best bekeken in NL vandaag was so wie so de nieuwe SEVN ALIAS sessie. Gisteren op de Wereld draait Door en nu 100.000 views in 6 uur tijd. https://www.youtube.com/watch?v=yBHCwQNJX2g

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>