Celine Cairo lanceert schitterende single Hello Love

Topproductie met dynamiek en beats die we in 2016 mogen verwachten

Vorig jaar scoorde singer-songwriter Celine Cairo met een ingetogen cover van The Scene’s Iedereen Is Van De Wereld. Die track werd gebruikt in een promo van de NPO. Dat blijkt niet het laatste wat we van haar zouden horen.

Want Celine is ijzersterk terug met een originele single. Hello Love is een hele vette productie. Precies wat we van een release in 2016 mogen verwachten!

De dynamiek, de beats, het arrangement, en ook de vocalen zijn krachtig. Als ik een minpuntje moet bedenken dan is het wellicht dat de melodie niet meteen blijft hangen, maar de sterke productie maakt dat meer dan goed.

Ga zo door, met meer van dit! Meer zal er zeker komen want voor na de zomer staat de release van Celine Cairo’s debuutalbum gepland. Dat wordt mooi. Ze werkte met producer Bill Lefler die niet alleen een geweldige internationale staat van dienst heeft, maar eerder ook werkte met Dotan en Laura Jansen.

Hello Love: SpotifyDeezeriTunes

Celine Cairo - Hello Love

Loading ... Loading ...

Videoclip: Hello Love

Geen zin om tot na de zomer te wachten? Check Celine Cairo op tournee met haar band. Overmorgen in BIRD Rotterdam, donderdag in Patronaat Haarlem, vrijdag in Luxor Live Arnhem, en volgende week vrijdag in Paradiso Amsterdam.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>