Hit of Shit: Bakermat ft Alex Clare – Living

Heerlijk nummer met urgente tekst dwingt je naar de repeat-knop

Met de ellende en terreur in de wereld is een nummer als Living, de nieuwe single van de Nederlandse dj en producer Bakermat, best fijn en hoopgevend.

Een collaboratie met de Britse singer-songwriter Alex Clare die eerder een grote hit scoorde met Too Close, geproduceerd door Diplo en Switch (Major Lazer). Die song uit 2011 werd in 2013 gebruikt in een promotiecampagne voor Microsoft Internet Explorer 9 waardoor hij wereldwijde aandacht kreeg.

Too Close werd in 2013 genomineerd voor een Brit Award is de categorie British Single Of The Year. Verder maakte Alex singles met Rudimental, John Newman, Sub Focus en ook met onze eigen Don Diablo: Give It All ft. Kelis.

Living ging vandaag in première bij The Huffington Post inclusief een interview met Bakermat, de 24-jarige Lodewijk Fluttert uit het Overijsselse Markelo. Een heerlijk nummer met urgente tekst. Dwingt naar de repeat-knop!

Living: SpotifySoundCloudBeatport (Extended & Original)iTunes

Bakermat ft Alex Clare - Living

Loading ... Loading ...

Preview: Living

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Bakermat ft Alex Clare – Living

  1. Johan van de Velde

    Prima geproduceerd swingend muziekje.

    Melodisch misschien niet interessant genoeg voor een mainstream hit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>