Jennie Lena naar LA voor album, schrijft zelf liedjes

Divers album met soul en blues • Onderwerpen uit leven gegrepen

Na haar deelname aan The Voice of Holland was meteen duidelijk dat we nog meer van Jennie Lena zouden gaan horen. En er komt een album! De zangeres werkte in Los Angeles aan haar nieuwe plaat, zo meldt RTL Boulevard.

Jennie heeft ook zelf liedjes geschreven. Dat is mooi om te horen. Geïnspireerd door onder anderen haar vader, die in maart overleed, en haar dochtertje. Jennie: ‘Dat is een extra speciaal nummer voor me. Het gaat over het moment waarop ze zelf haar vleugels gaat uitspreiden en de wereld in gaat.’

‘Het is een heel divers album geworden, maar je hoort waarschijnlijk wel veel soul en blues’, aldus Jennie. ‘Het gaat over onderwerpen die uit het leven zijn gegrepen. Uit mijn leven dan, dingen die ik meemaak. Ik hoop dat andere mensen daar ook iets aan hebben.’

Hit of Shit: Jennie Lena – Wasted Love (video)
Jennie Lena wil met kleine ballad naar Songfestival

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>