Nieuw album Anouk in oktober, vrijdag single

Fake It Till We Die komt in oktober uit • Nieuwe plaat minder poppy?

Aanstaande vrijdag kunnen we een nieuwe single van Anouk verwachten! Haar nieuwe studioalbum Fake It Till We Die komt in oktober uit en volgend jaar mei speelt de grootste zangeres van Nederland in de Ziggo Dome.

Dat onthulde Anouk gister op haar blog en sociale media-accounts. De voorverkoop van de Ziggo Dome show begint zaterdag via mojo.nl.

Over het nieuwe album is nog weinig bekend, behalve de titel. Maar rond de release van Queen For A Day liet Anouk al weten dat zij dit jaar twee platen zou uitbrengen. Eentje met popsongs, en eentje met andere genres.

Anouk zei toen: ‘Uit alleen pop haal ik gewoon niet mijn voldoening. Ik had nog zoveel ideeën liggen. Ik dacht: laat ik die nu eens allemaal op de plaat zetten en dan maak ik gewoon twee albums in een jaar: het ene met alleen maar pop, en op het andere zet ik al mijn andere muzikale behoeften.’

Queen For A Day was die popplaat. Dit maakt het vooruitzicht van Fake It Till We Die natuurlijk een heel stuk spannender. Krijgen we meeslepend drama? Emotionele ballads? Stevige rock-anthems? Vrijdag de eerste single. Zin in!

Facebook:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>