Hit of Shit: Jayh – Volgende Stap (video)

Volgende week vrijdag lancering van langverwacht nieuw album

Singer-songwriter, producer, rapper en allround multitalent Jayh brengt vrijdag onder de titel Ik Leef zijn nieuwe album uit. De leadsingle is er nu al!

Anderhalf jaar geleden bespraken we voor het laatst een single van Jayh op NLpop maar in de tussentijd is hij echt niet stil blijven zitten. Hij deed diverse collaboraties waaronder Bobbel met Childsplay (20 weken in de Single Top 100) en Zeg Me met Broederliefde en Sevirio (18 weken in de Single Top 100).

Het is soms lastig in te schatten wat nou een mainstream (pop-)hit is, en wat meer een internet/streamingsensatie. De grootste Jayh-hit is nog altijd Mooie Dag uit 2014. Dat nummer stond meer dan zeven maanden in de charts.

Zijn nieuwe single Volgende Stap is anders dan Mooie Dag. Een R&B-liefdesliedje met een stukje rap. Maar wel heel toegankelijk en een prettig liedje.

Op het album dat volgende week uitkomt staan collaboraties met SBMG, Broederliefde, Jonna Fraser, Hef, F1rstman, Dopebwoy, Lijpe, Amsterdam Soundsystem en Tur-G. De plaat is geproduceerd door Project Money, Architrackz, Spanker, Monsif, Soulsearchin’, Dopebwoy en Jimmy Huru.

Jayh - Volgende Stap

Loading ... Loading ...

Videoclip: Volgende Stap

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Jayh – Volgende Stap (video)

  1. Sandy

    Wel een lekker nummer maar het blijft niet echt hangen dus geen hit vrees ik.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>