Hit of Shit: Dotan – Bones (video)

Nieuwe tournee: Ierland, Engeland, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, België en Nederland

In het najaar, de hele maand oktober, gaat Dotan op tournee in Europa, en vrijdag lanceerde de singer-songwriter meteen een gloednieuwe single.

Bones is het Dotan-geluid waar zo veel mensen van houden. Een melancholische ballad met een subtiele opbouw, sterke tekst en prachtige koortjes.

Al een paar jaar wordt Dotan genoemd als een van de favorieten om Nederland een keer te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Als we nu kijken naar de steden in zijn tour dan valt op dat al die landen meedoen aan het festival. Gaat het volgend jaar in Lissabon dan toch eindelijk gebeuren?

De laatste show van de tour, op 25 oktober in Amsterdam, is uitverkocht. Maar als je echt wil, dan kan je natuurlijk ook naar een van de andere steden.

Dotan - Bones

Loading ... Loading ...

Video: Bones (audio)

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of Shit: Dotan – Bones (video)

 1. Ineke

  Als reactie op het verhaal over Dotan: Ik weet niet hoor maar de tour is alleen maar in oktober en eindigt op 25-10 in Amsterdam.
  Ik ben btw ook wel benieuwd naar jou versie van Bones met “koortjes” erin….in mijn versie zit dat toch echt niet…(wel het hele nummer luisteren😑)

    /   Reply  / 
 2. Johan van de Velde

  Het zou mij enorm verbazen als dit een hit wordt.

  Ik kan me voorstellen dat Dotan wellicht een puur geluid wil neerzetten, maar dit is zo leeg dat het klinkt alsof het nog niet af is.

  Slaapverwekkend.

    /   Reply  / 
 3. Danny

  Jeetje wat een negatieve reacties hierboven! Die kerel brengt een prachtig mooi, breekbaar nummer uit en dan is het meteen “leeg”. Verder betekent “koortjes” niet dat er een heel koor meezingt, maar wordt hiermee ook gewoon een zangmelodie bedoeld.
  M.i. is dit echt een geweldig nummer. Al helemaal met het verhaal in het achterhoofd dat hij een album klaar had, maar dat volledig heeft weggegooid omdat het niet vanuit zijn hart kwam. Als je daarna dan met zo’n plaat op de proppen komt ben je wat mij betreft echt een meesterartiest!

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Jij bent duidelijk één van Dotan zijn grote fans die niet écht objectief kan kijken. Je zit vast al jaren te wachten op een opvolger van Dotans succesnummers… en dus zul je blij zijn met alles wat hij uitbrengt.

   Is Bones ondertussen een hit geworden … of heb ik iets gemist?? Mijns inziens is ‘t “gewoon” een albumvuller. Maar dan wel graag max. 3 minuten ipv 4.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>