Hit of Shit: Nigel Sean – Belle (video)

Deense nummer 1-hit bewerkt tot Nederlandstalige zomersingle

De 25-jarige Nigel Sean staat al vanaf jonge leeftijd op het podium. Zo speelde hij als achtjarige de rol van Simba in de musical The Lion King, en bereikte hij de finale van het Junior Songfestival. Na de middelbare school studeerde hij aan de Herman Brood Academie en deed hij de opleiding Pop & Sound Design.

Zijn nieuwe single Belle is een bewerking van de Deense nummer 1-hit Nede Mette van Blak. Nigel schreef zelf de Nederlandstalige tekst. De track werd geproduceerd door Neil Alexander (alias van Nils Käller, ex-MainStreet en nu dj en producer) en productieteam Future Presidents.

Nigel Sean - Belle

Loading ... Loading ...

Videoclip: Belle

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>