Is er een tijdschema van Radio 538 K’dag op het Museumplein?

Morgen zullen zo’n 300 duizend mensen naar het Museumplein gaan. Radio 538 is er ook in tijden van crisis in geslaagd een mooie programmering te bieden voor Koninginnedag. Niet verwonderlijk; het evenement wordt elk jaar groter en groter en daardoor een belangrijk promotiemoment voor alle artiesten. De omzet draaien ze wel bij een andere schnabbel op deze nationale feestdag.

Nu wil iedereen graag een tijdschema zien.

Want ja; hoe laat moet je er zijn om je favoriete act(s) te zien? Zodat je ook nog wat anders kunt doen op Koninginnedag?

Ik had het jullie graag laten weten, maar het tijdschema wordt uiterst geheim gehouden. Sterker nog, Radio 538 mag het niet eens bekendmaken op last van de gemeente en politie. Zo voorkomen ze topdrukte bij de populairste acts.

Maar met een beetje logisch nadenken, kun je wel een eind komen. Om het publiek meteen warm te maken, zal er in het eerste uur meteen een grote naam optreden. Misschien Milow? Overdag heb je dan vervolgens de artiesten die één, hooguit twee nummertjes doen. Pas aan het eind van de middag / begin van de avond mogen artiesten elk een mini-concert doen.

Daarvoor komen in aanmerking: Kane, Ilse deLange, Guus Meeuwis, Alain Clark, VanVelzen en Racoon. De laatste drie namen zouden echter ook overdag met twee liedjes er van af kunnen komen. Ik gok dat 2 Unlimited voor de avond is bewaard en dat ze 20 tot 30 minuten mogen meezingen met een bandje. Tiësto sluit de avond af, hij komt vermoedelijk rond 21.00 uur op.

NLpop is trouwens aanwezig bij het avondprogramma en zal foto’s maken. Nog dezelfde avond kun je deze online terugvinden.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Is er een tijdschema van Radio 538 K’dag op het Museumplein?

  1. el-g

    surf de sites van diverse artiesten af en je komt het soms ook te weten. Wilde weten hoelaat Wolter Kroes in me oude woonplaats koninginnedag optreed (putten) en zag dat hij bij 538 om 13.00 al aan de beurt is….

      /   Reply  / 
  2. merel

    Jim opent om 12.00uur

      /   Reply  / 
  3. el-g

    12.00 Jim (hij zal voor 14.00 optreden, volgens z’n site heeft ie na 14.00 allemaal verplichtingen)
    12.00-14.00 de Toppers (volgens site Gordon)
    13.00 Wolter Kroes
    14.30 Gerard Joling
    15.30 Katre Ryan
    16.00 Bertolf
    16.30 Vanvelzen
    18.00 Dj Jean
    20.20 Charley Lownoise en Menthal Theo
    21.00-22.00 DJ Tiesto

    sites van Guus Meeuwis, Milow, Ilse de Lange, Kane, Nikki, Lasgo, Van Dik Hout, Alain Clarck, IOS, raccon,Dio 3J’s, Valerius, Sidney Samson, Partysquad, Chuckie, het Feestteam, R.I.O., Xfactor en 2 Unlimited geven geen tijden aan

      /   Reply  / 
  4. Vernon

    Volgens mij stond er iets van eind van de middag in de agenda van Anita Doth op de site http://www.anitadoth.com maar het optreden staat sinds de officiele bevestiging niet meer op de site van haar…

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Pst! 2 Unlimited eind van de middag op Museumplein | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>