Radio 538 Koninginnedag loopt uit op afknapper

Het Museumplein staat nog behoorlijk vol met mensen, maar van een feest is niet echt sprake. Het nieuws van de aanslag in Apeldoorn is tot iedereen doorgedrongen. Weliswaar vloeit het bier rijkelijk, echt een topper is het niet geworden. Niet in de laatste plaats door de vele afzeggingen; De Toppers, Guus Meeuwis, Kane en Ilse deLange hebben afgezegd. Wat je dan krijgt? Een set van drie kwartier van DJ Jean – en wat kan die man beroerd draaien!

Over een half uurtje gaat Tiësto afsluiten – bij volop daglicht. Niet echt sfeervol. Radio 538 communiceert ter plaatse dat het feest maar tot 20 uur duurt, maar heeft het niet over de afzeggingen. Wie hoopt op een van eerder genoemde artiesten, staat er dus voor niets.

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Radio 538 Koninginnedag loopt uit op afknapper

  1. Erik

    Ook al zou het respectvoller zijn om het evenement af te lasten, vanwege de dan optredende logistieke problemen is het beter om dat toch niet te doen. Inkorten en versoberen is dan nog de beste oplossing.

    Wat betreft het afweten van wat er is gebeurd: ik zag via RTL Nieuws een filmpje waarin iedereen op het Museumplein vanaf het podium werd gewezen op wat er in Apeldoorn is gebeurd. Het gewoon doorfeesten ‘omdat men van niets weet’ vind ik dan ook een slap excuus.

      /   Reply  / 
    1. Benny12345

      Ik weet niet of jij op het Museumplein bent geweest, het hebt gehoord of gezien. maar er werd maar een keer officieel bekend gemaakt dat o.a.(!) de Toppers niet zouden komen. Over andere artiesten is geen melding gemaakt!

        /   Reply  / 
  2. Wendy

    Zeg…jij hebt duidelijk geen verstand van muziek!. Dj Jean die zo lang draait is een heerlijkheid. Nee dan de toppers…haha laat me niet lachen.
    Ga eerst eens ff goed luisteren naar muziek, dan kom je niet tot het oordeel dat DJ Jean beroerd kan draaien.

      /   Reply  / 
  3. BoycotIdols

    DJ Jean is een retecommerciele artiest. Die simpele beatjes maakt om een hit te scoren. Wat hij doet is heus niet bijzonder. Als je dat al goed vind dan moet je nog veel leren. Luister eens naar wat er nog meer te bieden is dan een DJ Jean. Dan kan je pas zeggen dat je verstand hebt van muziek.

      /   Reply  / 
  4. bert

    misschien kandie teringlul die hier klaagt over het niet doorgaan van de optredens verhuizen naar de noordpool.

    Hersenllos en gewenteloze lul

      /   Reply  / 
    1. gerda

      Ben het helemaal met je eens Wendy. Wat is dit in vredesnaam. Gaan we klagen over een feestje dat niet doorgaat, terwijl er voor het eerst in Nederland een aanslag plaatsvind, die een behoorlijk aantal slachtoffers heeft gekost. Wat als het jullie familie was die er tussen stond? Dan had je ook graag gewild dat iedereen stopte met alleen maar alcohol tanken en feesten.
      Al het gefeest wat door ging vandaag vind ik iets zeggen over hoe de nederlanders al zijn afgestompt en hoe men is gericht op de ik in plaats van op de wij cultuur. We worden egoïsten met zijn allen.
      Het feestje had van mij voorbij mogen zijn na het zien van de beelden en het horen van de verslagenheid overal.

        /   Reply  / 
  5. museumplein

    Wat er is gbeurd is erg.. ziek zelfs..
    maar alle mensen die moeite hebben gedaan om naar amsterdam te komen en/of andere steden.. daar hoeft niet meteen alles voor afgelast te wordn hoor. artiestne die opeens niet meer komen. ok als ze er bij waren.. dan snap ik dat je aangeslagen bente n niet wilt komen otpreden maar andere artiesten hadden wel kunnen komen.. die er niet aanwezig waren.
    En dat in apeldoorn alles is gestopt dat snap ik dat het daar moet stoppen , maar laat de rest van nl dan niet de pret bederven. ookal is dit heel erg. die mensen zijn er nit voor niks gekomen en je kan het niet maken alles af te lasten.. weet jw el hoe dat dan gaat zitten met vervoer enzovoorts!! een groot dilemma. het si erg maar niet heel nl hoeft er voor te boeten.laten we die man snel oppakken :S ziek mens.. voor iedereen teverpesten. bah

      /   Reply  / 
  6. BoycotIdols

    Die man is helaas al hersendood.
    Ik heb zoiets laat hem beter worden en zijn zieke actie onder ogen zien.

      /   Reply  / 
  7. cristy

    Dj Jean was te gek, ben helemaal los gegaan.
    1 vraagje playbackte gerard joling nou?

    ik wens de nabestaande van de overledenen sterkte

      /   Reply  / 
  8. Zoorr.

    Ze hebben wel gezegt dat de toppers niet kwamen..
    Maar voor de rest niet echt iets..

    Dj. Jean was opzich wel leuk..
    Maar Tiesto vond ik eigenlijk tegenvallen..
    Misschien omdat je langer dan een uur naar dj’s moest luisteren xD
    Maar het was opzich nog wel gezellig..

    Ik wens de Nabestaanden van de overledenen en de mensen die het ongeluk hebben meegemaakt veel sterke.

      /   Reply  / 
  9. Zoorr.

    Ze hebben het er wel over gehad..
    en we hebben een minuut stilte gehad..
    maar je kan er niks meer aan doen..
    en ze konden het wel aflasten..
    maar dan kwamen er misschien rellen,
    en mensen gingen zo enzo. wel doorfeesten..

    Ze konden ook die mensen naar huis sturen (en stel het was echt een aanslag) dan had dat misschien ook in de tram ofzoo. kunnen gebeuren..
    Of in de bus of metro.

      /   Reply  / 
  10. mathilde

    ik vind dat direckt alles afgelast had moeten worden de sfeer zat er toch niet meer in!en iemand die zegt van dat het door had moeten gaan is echt gevoel loos!idd wat nou als het hun was overkomen dan wouden ze het toch ook dat alles werd afgelast!mijn medeleven voor de slachtoffers en voor de nabestaande sterkte!!!!

      /   Reply  / 
  11. Ewien

    Dj Jean was echt slecht vond ik, Tiësto draaide echt wel lekkr vond ik!!
    Ik vond dat 538 het heel netjes gedaan heeft, je kan niet zomaar in eens zoveel mensen naar huis sturen. Ze hielde t plubliek goed op de hoogte over wat er gebeurd was enzo

      /   Reply  / 
  12. Nathan

    Herman,als ik dit bericht zo lees ben jij de afknapper. Alleen maar zeiken over mensen die niet optreden. in Apeldoorn was er een drama. Ben je wel goed bij je hoofd? Je noemt je overal journalist maar ik kan je alleen betrappen op dommigheid wat bij een werkloze die niet wil werken uit de Bijlmer hoort.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>