Toppers blazen optreden Museumplein af

Gaat Radio 538 door op het Museumplein? Autoriteiten zijn volop in gesprek over het al dan niet annuleren van het evenement. Feit is dat De Toppers niet langskomen. Zij vinden het niet gepast nu een feestje te bouwen terwijl er zich in Apeldoorn een afschuwelijk incident heeft afgespeeld. Gordon speculeert dat de gemeente Amsterdam het feest zou moeten aflasten, al vreest hij daarbij voor logistieke problemen.

Op dit moment zijn het nog vooral de kleinere acts die op Koninginnedag op het Museumplein optreden. Vanaf 17.00 uur komen de grotere namen, waaronder 2 Unlimited, Guus Meeuwis, Alain Clark en Ilse deLange.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Toppers blazen optreden Museumplein af

  1. Zo

    tja. niemand die erom maalt hoor…ze konden gewoon optreden maar aangepast..zeg dan dat het een optreden is voor de slachtoffers want het feest in amsterdam gaat gewoon door.

    en die dader mocht vanmij gewoon dood achter het stuur zitten…komop man er zaten miljoenen kinderen te kijken…sukkel, loser, zielig mannetje!

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

    Ja je gaat bijna denken dat het een imago oppepper moet zijn. Aangezien mn Gordon laatste tijd niet echt populair is naar mijn idee, Zo.

    Inderdaad wat een vreselijke idioot zeg. n Feestje voor andere verstieren.

      /   Reply  / 
  3. tatum

    jullie hebben hele maal gelijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>