Radio 538 Koninginnedag ook vanuit huis te volgen

Over twee uur gaat het los op het Museumplein in Amsterdam: Radio 538 Koninginnedag. Je moet ze nageven dat er weer een volvette line-up is, met dit jaar onder andere Esmée Denters, Jan Smit, Tiësto, Caro Emerald, Kane, The Baseballs, Alexandra Burke, Alain Clark, Jurk, The Opposites, Ray & Anita en Stromae. Voor iedereen die niet naar het Museumplein komt, zijn er prima alternatieven om het gebeuren toch te volgen.

Op het Museumplein staan namelijk reusachtige schermen zodat iedereen kan zien wat er op het podium gebeurt. Daartoe staan er ook talloze camera’s en die beelden worden de hele dag live doorgeprikt op een stream van radio538.nl. ‘s Avonds is bovendien een registratie te zien op RTL 5, vanaf 20.30 uur.

Mocht je nog vertrekken, check dan even de 5 tips van NLpop. Veel plezier allemaal!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Radio 538 Koninginnedag ook vanuit huis te volgen

  1. danny

    goed

      /   Reply  / 
  2. Richard

    Het was onwijs vet, maar wat een drukte pfffffff. De nieuwe single van ray en anita was da bomb!!!!!! :D

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Weer een heerlijke dag gehad op het museumplein.Inna was het hoogtepunt wat mij betreft. Wel weer op tijd vertrokken,omdat de terugreis altijd een ellende is, dus daardoor tiesto gemist. Heeft in totaal 3 uur geduurd om vanuit Amsterdam weer in Amersfoort te komen,je moet er wel wat voor over hebben.Maargoed NS kon er zelf weinig aan doen. Trein voor ons 2x aan noodrem getrokken en trein waar wij in zaten deuren gemold en ruiten ingeslagen,waardoor achterste deel niet verder kon. Tja,wat bezielt die malloten!
    Ondanks de drukte en het vele duwwerk toch een leuke dag gehad,al denk ik dat we na 3 achtereenvolgende jaren volgend jaar eens wat anders gaan proberen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>