Hit of Shit: Diggy Dex ft Wudstik – Soms

Voorproefje van Diggy Dex’ vierde studioalbum: Do It Yourself

Op vrijdag 24 januari komt het vierde album van rapper Diggy Dex uit. De plaat draagt de titel Do It Yourself en staat inmiddels al in de pre-order op iTunes.

De tiende track op het album is een samenwerking met Wudstik, die sinds zijn deelname aan The Voice of Holland veel bekender is geworden. Eigenlijk zit iedereen te wachten op zijn nieuwe werk. Hij is genomineerd voor een 100% NL Award (voor beste nieuwkomer) en veelbesproken op de urbanzender FunX.

Wat de regels precies zijn voor afvallers uit The Voice blijft speculeren. Mogen andere talenten contractueel de winnaar niet voor de voeten lopen met snelle releases? Begin november kwam dankzij Giel Beelen naar buiten dat er een soort mediaverbod bestaat. Voor hoe lang dat na de show blijft gelden is onbekend.

Maar goed, we dwalen af. Wudstik laat toch van zich horen als feature op een cool nummer van Diggy Dex. Een voorproefje van het album dat de aandacht trekt. Dat mag ook wel, want de single Cirkels kwam een maand geleden uit en passeert vrij geruisloos. Die videoclip is pas een kleine 6000 keer bekeken.

Pre-order Do It Yourself op iTunes

Diggy Dex ft Wudstik - Soms

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>