Guus Meeuwis’ Hollandse Meesters op 1 in iTunes

Unieke albumpresentatie: Guus geeft concert in het Rijksmuseum

Vrijdag presenteerden Guus Meeuwis en New Cool Collective hun nieuwe album Hollandse Meesters. De plaat staat, zoals verwacht, nu al op 1 in iTunes.

Dit is typisch zo’n release waarbij het niet gaat om het scoren van hitsingles, maar we weten van tevoren dat het album als geheel het heel goed gaat doen. De nummers Opzij en Nergens Goed Voor waren als voorproefjes gelanceerd.

Veel media berichten over de unieke albumlancering in het Rijksmuseum. Daarbij heeft 3FM voor een coole invulling gekozen: 3FM-luisteraars en fans van Guus doen verslag. Crappy audio maar alles bij elkaar wel een tof report.

Zoomin.TV sprak met Guus over het drukke jaar dat hij voor de boeg heeft. Hij viert namelijk een dubbel jubileum: 20 jaar Guus, 10 jaar Groots. Zo zal hij onder meer optreden in de wereldberoemde Royal Albert Hall in Londen. Voor het thuisfront is al die drukte geen probleem. Guus neemt zijn familie gezellig mee.

Bekijk video

Jouw oordeel: Hollandse Meesters

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Bol: Hollandse Meesters (Ltd.Ed.) • iTunes: Hollandse Meesters

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Guus Meeuwis’ Hollandse Meesters op 1 in iTunes

  1. @lbert

    Tja normaal ben ik best wel te spreken over Guus zijn repertoire, maar dit vind ik wel erg flauwtjes !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>