15 jaar Within Temptation: unieke covers (compilatie)

Naast het speciale jubileumconcert in Antwerpen brengt Within Temptation momenteel iedere week een unieke coverversie uit van een bekend nummer. De band kiest voor songs waarbij je in eerste instantie niet direct aan Within Temptation zou denken.

De covers gaan iedere vrijdag in premiere op Q-music België. Tot nu toe verschenen WT-versies van Paradise van Coldplay, Grenade van Bruno Mars, Crazy van Gnarls Barkley en Somebody That I Used To Know van Gotye. Luister hieronder naar een compilatie.

Within Temptation haalde afgelopen week met de bewerking van Crazy nipt de Single Top 100. Er komen nog elf unieke Within Temptation-covers, waarbij het gerucht gaat dat er zelfs een Lady Gaga-nummer bij zal zitten. Morgen de volgende!

Within Temptation – Crazy op iTunes

Beluister een compilatie van de covers tot nu toe:


Video op Youtube

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “15 jaar Within Temptation: unieke covers (compilatie)

  1. bart

    Hoe vet klinkt dit allemaal! echt supertof, bedankt nlpop voor het onder de aandacht brengen, anders had ik het echt gemist.

    wel vreemd dat ze hun jubileum in belgie vieren?

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      Graag gedaan! Zoals ik het begrepen heb is voor Antwerpen gekozen omdat het centraal ligt. Ze hebben natuurlijk fans in heel Europa, dus wat dat betreft is Antwerpen nog dichtbij voor Nederlanders.

        /   Reply  / 
  2. vinn

    Wouw, wat past haar stem toch goed op al die nummers. Ik hou persoonlijk niet van Within temtation maar vooral Paradise en STIUTK klinken echt heel goed. Denk ook wel dat er een Lady Gaga nummer bij zal zitten om zo nummer te bewerken is natuurlijk ook wel “hip”.
    Zou haar graag ook een dance nummer horen zingen (deed ze al eens met Armin van Buuren) mischien We found Love van Rihanna?

      /   Reply  / 
  3. Ronald

    Gewaagd experiment, eerder deden Heideroosjes al zoiets bij hun 20 jarig jubileum. Ben benieuwd.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Lisa Lois bestormt iTunes met akoestische Euphoria | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>