Platina award voor Streets van Kensington

Clubtour en headline-show in HMH inmiddels volledig uitverkocht

Doorbraakalbum Vultures leverde Kensington in 2013 een platina award op voor Home Again, en datzelfde is nu gebeurd met Streets van hitalbum Rivals! De band ontving de award vrijdag uit handen van Matthijs van Nieuwkerk in DWDD.

Het nieuws is dus al drie dagen oud, maar toch het melden waard want ik vind Streets persoonlijk de beste Kensington-single tot nu toe. Na de release was het nummer in dezelfde week ook meteen zowel 3FM Megahit als 538 Alarmschijf. Bovendien een mooi moment voor een Kensington-update op NLpop.

Het album Rivals van Kensington kwam binnen op de eerste plaats in de Album Top 100 en staat deze week op de zesde plaats. De mannen blijven scoren.

Na een glorieus optreden op Lowlands bevestigde Kensington de officieuze status van ‘grootste rockband van Nederland’. Daar moeten we trouwens wel eerlijk bij melden dat Kane dit jaar een sabbatical heeft ingelast. Dat valt samen.

Op 18 november start de clubtour van Kensington, en op 20 februari volgt een headline-show in de HMH. Alles is uitverkocht. Als je via-via tickets probeert te bemachtigen, check dan eerst deze tips om fraude en oplichting te voorkomen.

• Hit of Shit: Kensington – Streets (video)
• Terugkijken: Kensington glorieus op Lowlands 2014

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Platina award voor Streets van Kensington

  1. Ronald

    Dit is nou een mooi voorbeeld van een selfmade-band die zonder allerlei shows gekomen is waar ze nu is. Loon na werken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>