Stront aan de knikker bij X Factors Buurman & Buurman

Ergens eind mei moet X Factor een nieuwe popster opleveren voor Nederland. De talentenjacht van RTL 4 gaat bijna beginnen aan de liveshows, toch wel het leukste onderdeel. De afgelopen weken heb ik het redelijk goed gevolgd en eigenlijk zijn er maar een paar kandidaten die me echt zijn bijgebleven. En dan vooral Buurman & Buurman. Zo’n gekke naam onthoud je natuurlijk meteen. En dan bestaat het duo ook nog eens uit twee prettig gestoorde meiden. Maar hun handelsmerk ligt onder vuur. Buurman & Buurman moet zijn naam waarschijnlijk wijzigen.

|
De Friese actrice Maaike Buurman treedt al ruim tien jaar op onder de naam Buurman en Buurman en is bang dat de plotselinge bekendheid van de Brabantse meisjes haar werk gaat kosten. Daarom overweegt ze juridische stappen als het X Factor-tweetal hun naam niet verandert, zo meldt RTL Boulevard.

Jurylid Eric van Tijn, die Eva en Nathalie onder zijn hoede heeft, is er niet rouwig om dat ze hun groepsnaam moeten veranderen. Op de website van X Factor kunnen bezoekers een alternatief aandragen.

Toch jammer. Ondanks de stompzinnigheid van de naam, is het wel een begrip geworden. Ik denk meteen aan die twee niet zo mediagenieke meisjes, die tijdens een opname rustig vragen of de hengel van de geluidsman even weg kan en dat felle tegenlicht zachter kan. Lachen! Het zijn zeker niet de beste zangeressen uit de competitie, maar ze zijn wel charismatisch en leuk. Toch twee belangrijke eigenschappen van een popster. Ik denk dat Buurman & Buurman het wel eens heel ver kan gaan schoppen.

Zie ook:
- Hoe kansrijk is Rachel Kramer (K-Otic) in X Factor?
- Christian (X Factor) drijft boven in TMF Kweekvijver

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Stront aan de knikker bij X Factors Buurman & Buurman

  1. vinn

    Dan maar Buurvrouw en Buurvrouw, hun horen zeker in mijn top 3 samen met Hester en Rachel kramer

      /   Reply  / 
  2. Erik

    Gordon zei dat Eric beter B&B er uit had moeten gooien, maar B&B zijn echt niet slecht! Oké, er zijn kandidaten die beter kunnen zingen, maar toch vond ik ze beter zingen dan ik verwacht had toen ik ze voor het eerst op tv zag. Om over de vrij opmerkelijke karakters nog maar te zwijgen…;-) B&B of hoe ze ook gaan heten hoort bij X Factor!

      /   Reply  / 
  3. PINHEAD

    Buurvrouw & Buurvrouw idd! :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>