Nikki tipt Lisa voor overwinning X Factor

Talentenjacht X Factor is de laatste fase ingegaan: de liveshows. Inmiddels zijn er nog maar elf kandidaten in de race. Volgens de meest recente winnaar van Idols – Nikki Kerkhof – maakt Lisa Hordijk een goede kans op de eindoverwinning. “Zij heeft een opvallend en eigen stemgeluid. En ze heeft een neusbel”, merkte Nikki gisteren desgevraagd op in Life & Cooking, waar ze haar single What Did I Do ten gehore bracht.

Toevallig is Lisa ook één van mijn favorieten. Ze heeft misschien niet helemaal het voorkomen van de gemiddelde popster, ze heeft wel een geheel eigen stijl en schwung. Juist door dat karakter te tonen, schopt ze het misschien wel verder door de kandidaten met het gedroomde figuur. Maar belangrijker: Lisa heeft een fantastische stem. En enorme muzikaliteit.

Zie ook:
- Hoe kansrijk is Rachel Kramer (K-Otic) in X Factor?

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nikki tipt Lisa voor overwinning X Factor

  1. vinn

    Lisa had ik altijd heel hoog maar Rachel, Rev ‘n Ros, Hester en Whatever vind ik leuker/beter

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Ik vind Lisa een soort tweede Nikki!

    Ookal is ze erg goed hoor! ;)

      /   Reply  / 
  3. Sharon

    Van mij mag Lisa heel hoog eindigen, maar Rachel of Irma moet winnen. Ik hoop dat de finale tussen deze drie zal gaan: Lisa, Rachel en Irma :D

      /   Reply  / 
  4. Jos (FMC)

    @Sharon ben het helemaal met jou eens:D
    Maar ik hooop toch dat Irma wint!
    En finale met Lisa, Rachel & Irma

      /   Reply  / 
  5. Petra

    Finale gata tussen 2 mensen people….. dus streep er maar 1 door.

      /   Reply  / 
  6. Sharon

    @ petra: finale gaat wel degelijk tussen drie kandidaten dit jaar hoor ;) In de halve finale op 1 mei zijn er nog zes kandidaten over. Die avond wordt het dus heel spannend, want dan valt de helft af, en de andere helft komt in de finale.

      /   Reply  / 
  7. Petra

    Nou gelukkig dan maar. Dan hoop ik dus op Lisa, Irma en Rachel. Gewoon de besten van het hele spul. Ik ga altijd voor de beste stem en kijk niet naar het uiterlijk wat vele wipkipjes wel doen. Dus dan kom ik op Lisa, Rachel en Irma uit. :) Met Lisa als grote winnaar!!! :)

      /   Reply  / 
  8. Leny

    Helemaal eens met je Petra! Rachel, Irma en Lisa moeten idd in de finale komen!! Alleen vind ik dat Rachel uit de bus mag komen als winnares :) Zij probeert al zo lang, knokt er zo hard voor, en doet zo geweldig ( afgelopen vrijdag… WOW!!! ) , ik gun het haar gewoon! Haha die wipkipjes irriteren mij ook idd!!! Dat is de enige reden dat Laurens en Roan er nog in zitten helaas… Weg met die twee!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>