Finalisten X Factor zingen elk eigen single in

Bij de meeste talentenjachten krijgen de finalisten dezelfde single toebedeeld. De winnaar mag dat liedje dan uitbrengen, de verliezer heeft pech gehad. Maar X Factor wijkt daar van af. Lisa, Rachel en Jamal mogen elk een eigen nummer in de studio inzingen. Het talent dat vrijdag de grote finale wint, mag zijn eigen nummer dan op single uitbrengen.

Tja, dat moest ook bijna wel het geval zijn. Vind immers maar eens een liedje dat zowel bij Lisa als bij Jamal als bij Rachel past. Zo’n nummer bestaat volgens mij niet.

Het is evengoed niet de eerste keer dat een talentenjacht meerdere liedjes aankoopt voor zijn finalisten. Het gebeurde bij de allereerste editie van Idols en ook bij de eerste X Factor. SBS 6 deed het eveneens bij zijn talentenjacht So You Wanna Be a Popstar.

In Life & Cooking verklapte Rachel al terug te gaan naar haar roots: pop met een vleugje country. De andere twee finalisten mochten nog niet te veel prijsgeven over hun liedje. Dat horen we dus vrijdag.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Finalisten X Factor zingen elk eigen single in

  1. Jos

    Dan kunnen alle drie de singles nog weleens uitgebracht gaan worden?!
    Ik hoop het als het een beetje goede singles zijn!

      /   Reply  / 
  2. Ria

    Ik had wel het idee dat het voor allemaal een cover nummer zal worden. Dat zou ik dan wel weer jammer vinden.

      /   Reply  / 
  3. Ronald

    Tuurlijk wordt het een cover. Of een nummer door anderen geschreven. Programma’s dit hebben nooit zelfstandige singer songwriters voortgebracht. Het moet snel verkopen he.

      /   Reply  / 
  4. Helen

    Finale wordt verplaatst naar zaterdag ivm de herdenking van de slachtoffers van 30 april.

      /   Reply  / 
  5. Frans

    Hallelujah, wie dat nou weer uitgezocht heeft voor Lisa komt zeker van het ganzenbord.
    Daar luistert toch niemand naar, terwijl deze meid zo goed kan zingen der moet toch wel een goede song writer zijn die een pakkend liedje voor haar kan schrijven, zo een liedje waar je dat speciale gevoel bij krijgt als iets heel goed en lekker in het gehoor ligt.
    Dat is dit liedje hoe mooi ook gezongen, naar mij mening niet.

      /   Reply  / 
  6. wim

    geweldig nummer wat een ontroerende stem heeft die lisa geweldig

      /   Reply  / 
  7. Renske

    Lisa is naar mijn mening een hele goede zangeres, maar ik mis bij haar echt een stukje performance, uitstraling, motivatie en al helemaal zingen met emotie. Ik mis gewoon iets bij haar wat Rachel wel heeft. Misschien dat dat komt omdat Rachel zo veel ervaring heeft, maar bij haar geloof ik ieder woord wat ze zingt, ze spettert de buhne af met haar performance en ze zingt geweldig. Daarnaast vind ik haar doorzettingsvermogen super. Het liedje Hallelujah vind ik totaal niet bij Lisa passen ( zie haar meer in het genre Pink/Kelly Clarkson), en het liedje zelf vind ik 3x niks. Ik denk niet dat we nog veel van Lisa zullen horen. Gelukkig komt Rachel eind september met haar eerste eigen zelf geschreven single.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>