Winnaar X Factor pas zaterdag bekend

We moeten nog een dagje langer wachten op de single die X Factor 2009 oplevert. RTL heeft de finale verplaatst naar zaterdag. Aanstaande vrijdag wordt live de herdenking van het incident op Koninginnedag in Apeldoorn uitgezonden.

In de finale staan Lisa, Rachel en Jamal. Vrijwel alledrie hebben ze een aspect waarin ze excelleren ten opzichte van hun concurrenten. Toch gilt het studiopubliek doorgaans het hardst voor Lisa. Net als ik trouwens ;-)

facebook share facebook share

38 Reacties // Reageer

38 thoughts on “Winnaar X Factor pas zaterdag bekend

  1. Nicole

    Jamal zal als eerste afvallen. En Lisa zal uiteindelijk winnen. Als de fans tenminste genoeg stemmen he. GO LISA!!!!

      /   Reply  / 
  2. Leroy

    Ik hoop dat Rachel wint :D !!! Jammer dat we er nog een dagje langer op moeten wachten ;)

      /   Reply  / 
  3. Sharon

    Als je de polls ‘wie wint x factor 2009?’ ziet gaat Lisa dik winnen. Iedereen verwacht dat volgens mij ook. Maar als je naar de polls kijkt ‘Ik ga stemmen op…?’, dan staat Rachel bovenaan. Blijkbaar DENKEN veel mensen dat Lisa zal winnen, maar HOPEN veel stemmers anders ;) We zullen het zaterdag weten!

      /   Reply  / 
  4. BoycotIdols

    Ach wie er ook wint…
    Lang zal het niet duren, want kwaliteit biedt het verder niet. Er zal weer gewonnen worden op wie het populairst is, niet wie de beste compositie heeft

      /   Reply  / 
  5. Martin

    @ BoycotIdols:

    Zo triest, dat mensen zich nog gedragen als 14-jarige pubertjes die onder een andere naam negatieve dingen op het internet posten. Dat schijnt zo stoer te zijn tegenwoordig!

    Doe gewoon eens even normaal, want kandidaten kunnen echt wel kwaliteitsmuziek maken hoor. Nikki’s album bevatte echt wel een aantal goede nummers bijvoorbeeld.

    Is het nu echt zo moeilijk om je vooroordelen op zij te zetten? Als jij over een jaar zegt dat Lisa geflopt is, als ze ook daadwerkelijk geflopt is, dan boeit het me niet. Maar ga nu alsjeblieft niet van alles lopen roepen, gebaseerd op vooroordelen.

    Ik neem aan dat je X Factor ook niet kijkt? Vast verspilling van je tijd.

    BoycotIdols, vermoei ons aub niet meer met reacties vol met vooroordelen. En het verhaal over wat de feiten volgens jou allemaal zeggen weten we inmiddels ook wel.

    Zoek een leven! Afkraken van Idols en dergelijke programma’s is toch niet zo geweldig dat je er moeite aan hoeft te besteden?

      /   Reply  / 
  6. BoycotIdols

    Inderdaad X Factor kijk ik ook niet Martin. Inderdaad, big waste of time. Er zijn tig voorbeelden te over van mensen die geflopt zijn die uit zo’n programma komen, dus allang geen vooroordeel meer. Maar ja DAT willen jullie niet zien.

    O ja, als Nikki kwaliteitsmuziek maakt, betekent het dus een blijvertje. We zullen zien hoever ze komt…ik heb mijn twijfels.

    En maak je niet druk over mijn leven. Doe ik ook niet. Ik heb niks te klagen.
    Je weet het he, degene die dat het hardste roepen hebben zelf geen leven…

      /   Reply  / 
  7. Perra

    Net of je mensen kan overhalen om talentenjachten de boycotten,haha LUKT JE TOCH NIET! Er kijken wekelijks nog steeds 1,8 miljoen kijkers naar X-Factor

      /   Reply  / 
  8. BoycotIdols

    Die houden ervan naar hypes te kijken. Perra
    Niet mijn ding als het gaat om nuttige vrijetijdsbesteding.

    En andersom. Denk je dat het gaat lukken mij naar zo’n programma te laten kijken. Hahaha.

      /   Reply  / 
  9. jos

    Martin had gelijk.

      /   Reply  / 
  10. Vernon

    Toch knap dat iemand het volgende kan roepen ”want kwaliteit biedt het verder niet.”

    Terwijl hij verder zegt: ”Inderdaad X Factor kijk ik ook niet Martin.”

    Als meneer niet kijkt kan hij dus ook niet zeggen dat er geen kwaliteit is, toch? Ik kijk wel en ben van mening dat er best wat kwaliteit in zit. Alleen het feit dat Rachel in 2000 of zo met K-Otic hits heeft gescoord en nu wederom in de finale staat wil toch ook wel iets zeggen lijkt me. Het concert van Nikki op bevrijdingsdag in Almere was echt supper ! ! !

      /   Reply  / 
  11. BoycotIdols

    K-Otic was ook een prefab bandje, waarvan van alle leden solo niks van de grond gekomen is. Dus indruk maakt dat niet, Vernon.

      /   Reply  / 
  12. Vernon

    Ik doel ook meer op het feit dat Rachel 8 / 9 jaar later solo gewoon weer in de finale staat en als ze geen kwaliteit zou hebben zou ze wel zijn afgevallen ;)

      /   Reply  / 
  13. BoycotIdols

    Jij gelooft dus in n lange carrière voor haar? Je bedoeld ze had door dat ze al 8/9 jaar niet aan de bak kwam als zangeres dus maar weer eens proberen…weer een half jaar bekendheid generen?

      /   Reply  / 
  14. BoycotIdols

    Kunnen platenbazen weer aan haar verdienen?
    Triest, dat je je creatief zo kan laten uitbuiten eigenlijk…

      /   Reply  / 
  15. Vera

    Ik hoop wel dat Rachel wint!! Vergeet niet dat het gewoon supermoeilijk is om echt door te breken in de muziek. Dat ze na K-otic haar droom nooit heeft opgegeven ondanks tegenslagen vind ik super :D Dat getuigt van doorzettingsvermogen. Daarnaast is Rachel gewoon een dijk van een zangeres. Zij kan supergoed zingen, dansen, heeft zo veel uitstraling en weet mij altijd weer te raken met haar stem. Rachel kan écht een show neerzetten, en dát mis ik bij Lisa. Lisa vind ik ook super, maar bij haar laat het dansen en het ‘een show weggeven’ het afweten, en ook haar uitstraling een beetje. Jamal vind ik zoizo de minste van de drie.

      /   Reply  / 
  16. Els

    Vera je hebt gelijk!! Rachel is gewoon de beste van de drie. :D En boycotidols, kan wel merken dat je nog nooit naar liedjes op Rachels hyves hebt geluisterd en nog nooit x factor hebt gekeken ;) Dan zou je zeker anders praten!

      /   Reply  / 
  17. BoycotIdols

    Els. Ga ik ook nooit doen. Ik luister alleen oprechte muziek. Trouwens, ga je me nou je smaak opdringen? Ik vind dat hele X Factor gebeuren bagger, ben ik nog altijd vrij in. Wat je ook zegt, luisteren en kijken ga ik het toch niet. Zelfs niet als ik stomdronken ben.

      /   Reply  / 
  18. Martin

    Nee, maar wat ik me afvraag: waarom ben je hier elke talentenjachtdiscussie bij, BoycotIdols? En waarom dan altijd gelijk zo fel? Is dat nu echt je leven? En ik wil je niets verwijten hoor, maar soms dan mist het toch echt een beetje niveau…

    En ik weet ook echt wel dat er eendagsvliegen voortkomen uit programma’s. Maar er zijn en blijven uitzonderingen!

      /   Reply  / 
  19. BoycotIdols

    Omdat ik werkelijk niet snap dat mensen er nog intrappen. Een beetje verstandig mens ziet dat ie met zulke programma’s in de maling genomen wordt.

    Ga echte bands ontdekken, doe ik ook, en laat je niet misleiden door wat een bijv. HJ Smits zeg. Ik bedoel, het is jou toch ook wel duidelijk dat al die carrieres van die winnaars niet van de grond gekomen zijn? Als je dat niet ziet heb je echt oogkleppen op. En heus de komende winnaar van X Factor zal heus geen uitzondering zijn. En waarom? Niet alleen ik maar velen met mij, willen oprechte muziek, niet iemand die op voorgekauwde melodietjes wat blert. Onlangs stond er in de Metro een interviewtje met die lui van X Factor, Bij de vraag wat ze wilden gaan doen wisten ze alle 3 te melden. ‘Weet ik nog niet precies. Pardon? Het kan aan mij leggen hoor, maar als je een carrière in de muziek voor ogen hebt, denk je daar al van te voren over na. Nee, maar deze lui wachten rustig af wat ze voorgeschoteld krijgen. Tja, en die manier is heel beperkt, dan ben je zo afgeschreven. Want dan ga je dingen doen die je opgedrongen worden.
    Maar goed, als die mensen ervoor kiezen als melkkoe in de markt gezet te worden…
    Het duidelijkste voorbeeld is nu wel RED! n Maandje of 2 dé nieuwe popgroep van Nederland. Hahaha. De nieuwe eendagsvlieg dus.

    Eén uitzondering vind ik dan Boris. Die doet het wel aardig. Maar ook nadat ie het stempel had afgeworpen van ‘iemand uit Idols’.

    En daarom snap ik ook die frustratie tegenover die Esmee Denters wel. Die deed het op n ander manier dan Idols/X Factor/Popstar en is er al n stuk verder meegekomen…

    Ik heb hier een Hyves over gemaakt met mijn visie hierop, als je het wil kan je hem lezen en geef ik het adres. Dan wordt je het een en ander duidelijk, Martin.

    Fijn trouwens dat je een normaal gesprek voert zonder persoonlijk te worden, zoals de meeste hier doen.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Weer proberen zieltjes te winnen jochie!

        /   Reply  / 
  20. BoycotIdols

    Enne Martin. Nee hoor, dit is mijn leven niet.
    Heb het verder prima naar me zin. Ik hou gewoon zo van muziek dat ik me erger aan hoe muziek te grabbel wordt gegooit met dit soort ‘produkten’. Want zo zie ik het, het is muzikale uitverkoop.

      /   Reply  / 
  21. BoycotIdols

    Sorry, dat ik het in stukjes doe Martin. Maar ik zing zelf ook. Als mensen dat weten is altijd de eerste vraag: ‘Doe je niet mee aan Idols’.

    Dat is een belediging voor mensen die serieus bezig zijn met muziek. En daar lieg ik echt niks van.
    Ik voel me dan al niet meer serieus genomen en dan hebben mensen echt ruzie met me, zeg maar.

      /   Reply  / 
  22. BoycotIdols

    Dus Els waarom zou ik anders gaan praten als ik haar liedjes zou gaan luisteren. Na K-Otic is er ook niks van haar geworden. Dus zo goed is ze dan waarschijnlijk niet he. Ja en dan ga je weer zo’n noodsprong als dit doen. Nóg een keer een melkkoe zijn van een kortstondige hype. Ach, er zijn nu eenmaal lui bij met een gigantische plaat voor hun kop.

      /   Reply  / 
  23. silvi schreurs

    Beste jamal
    kom op je moet zeker winnen
    tegen 2 dames zet op en geef je mooie show uit
    endansen graag en let op je met zingen goed enigels of nederlands stalig jij kan’t wel
    groetjes Silvi S

      /   Reply  / 
  24. Els

    Boycotidols, maakt me verder ook niks uit hoor dat je er niet naar kijkt ;) Maar dan moet je ook geen oordeel geven hier, want hoe kan jij nou weten hoe goed de kandidaten zijn als je het nog nooit hebt gezien? Dat wilde ik alleen zeggen :) Dat je er niet naar kijkt kan mij niet schelen, maar accepteer gewoon dat er bijna twee miljoen mensen wekelijks wel kijken! :)

      /   Reply  / 
  25. Jos

    @ Boycotidols: Nikki wordt wel opgepikt door de radiozenders!
    Nikki is de eerste idolsartiest met een alarmschijf!
    En de radio krijgt er geen genoeg van.
    Zij kan nog weleens een blijvertje worden!

      /   Reply  / 
  26. Martin

    Ik wil die Hyves wel eens zien. Maar ik denk dat Idols wel een goede manier is om je zelf in de spotlights te zetten. Maar dat mensen vaak hun eigen muziek op zij gooien is wel waar inderdaad.

    Toch zie ik Hester (ik weet niet of je wel eens optreden van haar heb gezien) wel haar eigen ding doen. Gordon duwde haar in X Factor de showachtige kant op, maar uiteindelijk koos ze toch duidelijk voor de rock/jazz kant, wat ze zelf wilde. Ook Boris doet echt zijn eigen ding inderdaad! Nikki doet ook echt haar eigen ding als je het mij vraagt.

    Ik denk niet dat er alleen eendagsvliegen uit programma’s voortkomen. Maar dat veel artiesten eendagsvliegen blijven is ook omdat ze er zelf niet hard genoeg voor knokken denk ik.

    Toch denk ik dat je wel moet accepteren dat mensen talentenjachten kijken. Ik vind het zelf vermakelijke programma’s, er zit zeker talent tussen. En ook een hoop nep gedoe. Rachel Kramer is één van de kandidaten die ik daarom dit jaar in X Factor niet uit kan staan.

    Maar ik ben benieuwd. Maar ik denk dat je de artiesten uit X Factor, ondanks alles, wel een kans moet geven, en niet gelijk bij eendagsvliegen moet duwen. Ook al is dat nog zo aanlokkelijk…

      /   Reply  / 
  27. Martin

    Overigens zijn er ook genoeg andere artiesten die zichzelf niet blijven hoor. ;)

      /   Reply  / 
  28. Nienke

    @ Martin: Rachel nep? whaha zij is het meest zichzelf van alle kandidaten! Rachel is gewoon een superaardige meid die keihard knokt om haar droom waar te maken. Van mij mag ze x factor echt winnen: Ze is een podiumbeest ( kan zingen, dansen en, idd Vera, echt een show neerzetten), en ze is supergemotiveerd en werkt er hard voor. Dat mis ik bij de anderen.

      /   Reply  / 
  29. Martin

    @ Nienke: Ieder zijn eigen mening, maar persoonlijk vind ik haar wel nep.

    Maar ik denk niet dat ze het hardste knokt… Maar ja ;) . Laten we daar een discussie over vermijden!

      /   Reply  / 
  30. BoycotIdols

    Nou ja, Jos. Misschien dat het bij haar eindelijk wel werkt dan he. Maar ze is er nog lang niet, he. We zullen zien, maar ik denk dat het ook geen blijvertje is.

    Els, ik heb genoeg gezien om tot dat oordeel te komen. Dat er 1 mislukt, dat kan. Twee kan ook nog. Maar allemaal eendagsvliegjes. Hmm. Of ben je werkelijk zo naief. Enne twee miljoen kijkers. Zo he. De gemiddelde sportwedstrijd trekt het 3 voudige qua kijkcijfers, en daarbij zijn dat dus ongeveer 16 miljoen mensen die het NIET kijken.

    http://boycotidols.hyves.nl is het adres Martin

    En Geesje, dat is niet om zieltjes te winnen, anders had ik wel tegen Martin gezegd, je MOET er op kijken he.

      /   Reply  / 
  31. Martin

    Ik geloof echt wel dat die artiesten vaak benadeeld worden hoor!
    Maar Nikki heeft wel redelijk veel ruimte gehad om haar eigen ding neer te zetten. Dus hopelijk zet dat door, en kan dat vanaf nu ook echt gebeuren.

    Ik zie namelijk een aantal kandidaten van talentenjachten steengoede albums maken. Als ze er de kans voor krijgen dan. En de ruimte ;) .

      /   Reply  / 
  32. BoycotIdols

    Kijk je begrijpt me.
    Ze worden teveel uitgemolken en kunnen hun eigen ding niet doen. Wat hip is wordt uitgebracht.

    Nikki hebben ze ook de tijd laten nemen voor een album, dat scheelt wel.
    Ik denk, als zij zich weet los te weken van dat stigma van Idols, het misschien wat verder schopt. Maar ik vrees het ergste.
    En daarom zou ik niet meedoen aan zoiets, mij te opgedwongen.

    Zoek de lyrics eens van ‘Jongens uit de Industrie’ van Osdorp Posse. Die verwoorden het ook heel mooi.

      /   Reply  / 
  33. Jos

    @Boycotidols: Daar heb je wel gelijk in!
    Maar, omdat Nikki haar eigen ding doet komt ze verder dan artiesten uit talentenjachten hier die één hitje hebben en voorderest allemaal flops!

      /   Reply  / 
  34. Remko

    Nikki moet zich ook gewoon vormen naar wat haar platenmaatschappij (Sony-BMG) wil. Het enige wat ze bij Nikki goed hebben gedaan is heel goed luisteren naar de nummers van Kelly Clarkson.

      /   Reply  / 
  35. Smokey

    Ach wat erg…Het is allemaal doorgestoken kaart, die hele X factor. Vanaf dag 1 was al bekend wie er zou gaan winnen.
    Hoezo ongeloofwaardige shows…allemaal alleen maar om geld binnen te krijgen van goedgelovige kijkers. Stelletje hypocrieten

      /   Reply  / 
  36. BoycotIdols

    Inderdaad, Jos. Ik geloof ook echt dat het beste is je even uit de spotlights te plaatsen. Werkt het beste dan dat het allemaal vlug vlug moet. toch?

    Smokey. En dat is nou precies hoe ik het ook zie.
    Kijk dat je er 1 keer intrapt oke, maar al 5 seizoenen? En dan al die soortgelijke programma’s nog…

      /   Reply  / 
  37. Eline Cabral

    JAA HALLOO JAMALL MOET WINNEN.
    IK BEDOEL VAN FAKA LISAA NEE SORRY:s
    EN RACHEL GAAT STOER DOEN IN ZEVENKAMP
    DUSSS JAMALL MATTIE(h)
    X.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>