Lisa (X Factor) vanavond in De Wereld Draait Door

Heel veel tijd om uit te rusten heeft Lisa Hordijk niet. De kersverse winnaar van X Factor moet namelijk heel veel media-optredens afwerken. Gisteren zagen we Lisa al in Life & Cooking, waar ze niet echt heel veel nieuws had te melden op de obligate vragen van Carlo en Irene. Wie weet doet Matthijs van Nieuwkerk dat vanavond beter, want Lisa schuift aan in het populaire tv-programma De Wereld Draait Door.

Lisa zal een uur eerder ook al te zien zijn met een reportage in RTL Boulevard. Wie weet komen we dus vanavond ook te weten, hoeveel procent van de stemmen zij nu heeft gekregen. Volgens een woordvoerder is het verschil ‘aanzienlijk’. Ik gok op zo’n 70/30-verhouding, maar dat is puur nattevingerwerk.

facebook share facebook share

23 Reacties // Reageer

23 thoughts on “Lisa (X Factor) vanavond in De Wereld Draait Door

  1. Benny12345

    vanochtend al op verschillende radiostations… ;)
    ze kunnen beter het een beetje spreiden, want dan ben je toch nog een beetje in-the-picture. ;)

      /   Reply  / 
  2. L3R0Y

    Bron wikipedia:
    Op 9 mei 2009 won Lisa Hordijk de finale van X Factor. Rachel Kramer werd de verliezend finalist. Lisa en Rachel verschillde nog geen procent met elkaar. Hordijk had 50,47% en Rachel dus 49,53.

      /   Reply  / 
    1. Helen

      Wikipedia is gewoon een open newsfeed. Iedereen kan dat verzonnen hebben. Staat er een bron bij? Nee, dan is het niet officieel. Officieel is er niets naar buiten gebracht.

        /   Reply  / 
  3. Bas

    Ach man L3R0Y…ben jij diezelfde Rachel Fan die nu onder een andere naam weer probeert de mensen te laten geloven dat het nog geen procent scheelde. Kom op man!!!! Lisa lag een straatlengte voor op iedereen. ACCEPTEER DAT NOU EENS!!!

      /   Reply  / 
    1. Helen

      Dat is overigens wel officieel bevestigd door een RTL Woordvoerder. Het verschil was ‘aanzienlijk’ waarmee dus bovenstaande info van L3Roy naar het land der fabelen gestuurd kan worden.

        /   Reply  / 
      1. Marloes

        dacht het niet. Het is bevestigd dat het zo dicht bij elkaar lag! ;)

          /   Reply  / 
  4. Bas

    Volgens mij heb je dat op wikipedia zelf gewoon ingevuld. Zielig heel zielig…

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Nou voglens mijn kan het nooit extreem veel schelen aangezien Rachel eigenlijk beter is

      /   Reply  / 
    1. Sjaantje

      ??? Hoe kan je nu zeggen dat Rachel een betere zangeres is als Lisa.
      Iedereen hoort toch wel dat dat niet zo is.
      En als ik eerlijk ben, vindt Lisa nog een betere zangeres als Kelly clarkson en Leona Lewis.
      Ik denk ook dat we veel van Lisa gaan horen.

        /   Reply  / 
      1. Marloes

        Lisa zingt misschien technisch beter, maar mij raakt ze totaal niet, en dat is waar het om gaat. Rachel daarentegen raakt mij door en door. Ze heeft me echt een paar keer aan t huilen gemaakt. Daarnaast past Lisa’s nummer ook helemaal niet bij Lisa. Tis een heel rustig liedje, en Lisa blinkt juist uit in uptempo beetje rocky nummers als Sober en my life would suck without you.

          /   Reply  / 
        1. Mardieneke

          dat is grappig, want lisa heeft mij met hallelujah aan het huilen gemaakt, en ieder optreden kreeg ik kippenvel van haar.
          Rachel daarentegen, heeft mij nog nooit geraakt.
          Dat is het verschil tussen Lisa en Rachel.
          Rachel is heel goed in janken, Lisa maar ANDEREN aan het janken. Ik weet dat Rachel goed zingt, maar toch had ik zoiets van please spoel ff door.. Geen zin om dit af te kijken/luisteren. Boring..
          En Lisa’s nummer past niet bij lisa? Het is de eerste keer dat ik om een liedje bij X-factor heb zitten huilen. Ze zingt het geweldig.

            /   Reply  / 
        2. Marjolijn

          Mardieneke, dat ‘boring’ wat jij bij Rachel had heb ik dus bij Lisa. Het nummer en Lisa zelf pakken mij totaal niet. Er zit geen ‘hoogtepunt’ in het nummer, het bleef steeds hetzelfde. Rachels nummer bevatte zeker een hoogtepunt aan het einde van het nummer en pakte mij veel meer. Daarnaast mis ik bij Lisa, in vergelijking met Rachel, een stukje performance, uitstraling, en zoals ik al zei al helemaal het zingen met gevoel. Werd ook niet voor niets iedere keer benadrukt door de jury dat Rachel maar al te goed het gevoel overbrengt. Bij Lisa wordt dat veel minder gezegd. Daarnaast vind ik Hallelujah echt niks voor Lisa… Ik zie haar meer in de richting Pink/Kelly Clarkson, want daarin blinkt ze uit. Niet in dit soort rustige nummers. Bergrijp me goed, ik vind Lisa allesbehalve slecht ik vind ook haar geweldig, maar Rachel was qua totaalplaatje echt beter.

            /   Reply  / 
  6. BoycotIdols

    Veel van Lisa gaan horen. Hahaha, keep on dreaming…

      /   Reply  / 
    1. Krop sla

      Veel van BoycotIdols/Ronald gaan horen. Hahaha, keep on dreaming…

        /   Reply  / 
  7. BoycotIdols

    H eBas. je kan gaan ‘schreeuwen’tegen L3roy. Maar dat is nergens voor nodig. ACCEPTEER nu eens dat mensen uit programma’s als dit niet ver komen… of ze nu Lisa, Rachel of hoe dan ook heten…

      /   Reply  / 
  8. marcel

    hahaha geweldig deze reacties, het maakt niet uit met hoeveel procent lisa gewonnen heeft. ze HEEFT gewonnen en daar is niks aan te doen, maargoed ik vind rachel ook beter en haar singel word meer beluisterd op youtube dan die van lisa :)

      /   Reply  / 
    1. maaike

      Lisa – Hallelujah – 71590 x bekeken
      rachel – what hurts the most 49229 x bekeken

      Én er zijn veel meer filmpjes te vinden van het optreden van Lisa dan van Rachel.

        /   Reply  / 
      1. Suus

        Jim Bakkum-door jou, al bijna 1.000.000 bekeken!!

          /   Reply  / 
      2. Mardieneke

        Hahah ja inderdaad, Lisa wordt veel meer bekeken dan Lisa (en terecht ;) )

          /   Reply  / 
        1. Mardieneke

          uuuuh Lisa wordt meer bekeken dan Rachel, sorry! :$

            /   Reply  / 
  9. Marjolijn

    Het nummer en Lisa zelf pakken mij totaal niet. Er zit geen ‘hoogtepunt’ in het nummer, het bleef steeds hetzelfde. Rachels nummer bevatte zeker een hoogtepunt aan het einde van het nummer en pakte mij veel meer. Daarnaast mis ik bij Lisa, in vergelijking met Rachel, een stukje performance, uitstraling, en zoals ik al zei al helemaal het zingen met gevoel. Werd ook niet voor niets iedere keer benadrukt door de jury dat Rachel maar al te goed het gevoel overbrengt. Bij Lisa wordt dat veel minder gezegd. Daarnaast vind ik Hallelujah echt niks voor Lisa… Ik zie haar meer in de richting Pink/Kelly Clarkson, want daarin blinkt ze uit. Niet in dit soort rustige nummers. Bergrijp me goed, ik vind Lisa allesbehalve slecht ik vind ook haar geweldig, maar Rachel was qua totaalplaatje echt beter.
    Toch ben ik blij dat Rachel 2e is geworden. Laat Lisa maar lekker dat wurgcontract tekenen, Rachel krijgt ook zeker wel een platendeal en kan straks mooi dr eigen ding doen, en kan rustig de tijd nemen voor een echt eigen album, ipv een simpel coveralbum waar Lisa straks waarschijnlijk mee op de proppen komt. GO RACHEL!

      /   Reply  / 
  10. Jorden

    en ik vind rachel ook beter dan lisa hoor rachel zing veel meer met gevoel en ik mis bij lisa uitstraling en halleluja heeft ze echt niet goed gezonge als je et vergelijk met alexandra burke

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>