Nog geen nieuwe platencontracten finalisten X Factor

Even een update rondom de finalisten van X Factor. Er duiken allerlei geruchten op dat na Lisa ook andere kandidaten van de talentenjacht een platencontract bij Sony Music hebben getekend, waaronder Rachel Kramer en Whatever. Dit blijkt niet helemaal het geval. De platenmaatschappij is nog steeds in bespreking met enkele talenten uit de live-shows.

Sony Music heeft de eerste optie om met hen in zee te gaan. Wanneer ze besluiten dit niet te doen, dan kunnen andere partijen alsnog toehappen. Vooralsnog is Lisa Hordijk dus de enige met een platendeal op zak.

facebook share facebook share

25 Reacties // Reageer

25 thoughts on “Nog geen nieuwe platencontracten finalisten X Factor

 1. ingrid

  Dat snap ik niet… Whatever heeft het op tv bevestigd, en ook op Nathalies hyves schijnt het bevestigd te zijn. erg vreemd…

    /   Reply  / 
 2. maaike

  Vorige week waren die meiden van Whatever te gast in één of ander spelpogramma. Daar beweerden ze al een platencontract te hebben.

    /   Reply  / 
 3. maaike

  @ ingrid:

  Je was me net voor :)

    /   Reply  / 
 4. Jeroen

  Maar die periode dat Sony BMG die optie had, duurde toch een maand? Dus dan zou er nu al wel duidelijkheid moeten zijn voor de andere kandidaten

    /   Reply  / 
 5. Ingrid

  Jeroen, dat dacht ik idd ook… Het is allemaal heel erg vreemd dit :S

    /   Reply  / 
 6. BoycotIdols

  Dat wordt dus weer helemaal niks.
  Als ze zo goed zijn hadden ze al een deal afgedwongen. Bye Whatever en anderen…

    /   Reply  / 
 7. jos

  gaaaaaaaaaaaaaap

    /   Reply  / 
 8. vinn

  - Irma zit gewoon bij haar oude label waar zo ook haar single uitbracht.
  - Whatever heeft bij SonyBMG
  - Rachel krijgt vast nog wel

    /   Reply  / 
  1. Daantje

   Behalve Lisa (en natuurlijk Nikki ;-) is tot op heden niemand te vinden op de site Sony BMG, dus het lijkt mij dat bij Whatever enzo de wens de vader is van de gedachte!

     /   Reply  / 
 9. mariska

  dat het zo lang duurt om te beslissen zeg.. En Rachel werd 2e,zij verdient echt een contract,ze werd niet voor niets 2e!

    /   Reply  / 
  1. Daantje

   Dat ze nu al zo lang nadenken zegt denk ik al genoeg. Als ze echt iets in haar zien hadden ze haar wel gelijk getekend. Nathalie Makoma was ook tweede en die had vrijwel direct een contract bij Sony.

     /   Reply  / 
 10. mariska

  tja en daar doen ze ook wat mee… not.. had nooit zon hype in nathalie gezien hoor,maar toch wel een leuk mens op zich en nu in de finale voor dwts. maar goed, rachel iedereen is zo postief over haar,ze werd nogmaals niet voor niets 2e,hoop echt dat ze nog een contract krijgt.

    /   Reply  / 
  1. eva

   Ook ik hoop dat Rachel een contract krijgt, maar het duurt nu wel erg lang en ik ben bang dat geen nieuws slecht nieuws betekent… Een ding weet ik wel zeker, en dat is dat Rachel wel al weet of ze een deal heeft of niet. Laatst werd haar na een van haar optredens gevraagd of ze een platendeal had. Je zag dat ze heel graag antwoord wilde geven, maar toch antwoordde ze : ‘daar mag ik niet over praten’ en deed zogenaamd haar mond op slot en gooide het sleuteltje weg. Ze weet dus zelf meer, maar er is blijkbaar een zware zwijgplicht… Ik hoop het beste voor haar want ik vind haar echt geweldig, maar hoe langer dit duurt des te somberder ik het ga inzien.

     /   Reply  / 
   1. Christa

    hmmm vreemd dat Irma en whatever wél mogen bevestigen dat ze een platencontract hebben, en dat Rachel er dus blijkbaar geen woord over mag zeggen… Ook ik hoop t beste voor haar, want ik vind Rachel fantastisch, maar ik vrees dat er slecht nieuws achter deze stilte zit :S

      /   Reply  / 
    1. Daantje

     Ik vraag mij af of dat van Whatever nu echt waar is, want nogmaals op de website van Sony BMG zijn ze niet te vinden (onder artiesten of bij de nieuwsflash). Als dat zo zou zijn zou Sony het nieuws toch ook wel brengen? Los van Whatever zelf is het op geen enkele andere manier naar buiten gebracht of bevestigd. Voor de fans van Rachel zou het leuk zijn als zij een contract krijgt, maar ik vraag het mij af gezien de tijd die al verstreken is…

       /   Reply  / 
 11. BoycotIdols

  Is het nu nog niet duidelijk dat men met dit soort lui ‘gespeeld’wordt? Beloftes worden gemaakt, niet nagekomen.
  Wordt je daar als kijker cq fan toch in de maling gemomen zeg. Je weet van te voren dat het zo gaat, moet je achteraf niet gaan mekkeren dat ze geen kans krijgen.
  Als ze geen contract krijgen waarom gaan ze dan zelf niks ondernemen? Gebrek aan talent? Waarschijnlijk wel, anders zouden ze zich niet zo afhankelijk opstellen.

    /   Reply  / 
 12. Mareille

  Ja ik vraag t me idd ook af of t waar is van whatever. T kan natuurlijk ook weer een ‘grap’ zijn van die pubertjes. Maar feit blijft dat Irma het al wel heeft mogen bevestigen en vind t raar dat Rachel er echt niks over mag vertellen. Want één ding is duidelijk: Ik was er ook bij toen gevraagd werd of ze nou een platencontract had, en zijzelf weet idd meer, maar ze mag echt niks erover zeggen ( al wou ze dat wel heel graag, dat kon je zien). Het kan dus zijn dat ze al een deal op zak heeft maar dat men wil wachten om het naar buiten te brengen, er kan idd ook slecht nieuws achter zitten en aangezien de termijn al verstreken is en er totaal geen nieuws komt vrees ik voor t laatste.

    /   Reply  / 
 13. mariska

  lijkt mij alleen dat als ze zo reageerde dat er misschien wel wat in de planning staat,ik ga uit van het postieve ervan :)

    /   Reply  / 
  1. Mareille

   ja dat kan natuurlijk ook. Maar de maand die sony BMG als optie had op de finalisten is al om en er is nog steeds geen nieuws… Dat vind ik raar. Ik hoop dat ze dat contract binnensleept, maar ik vrees t ergste

     /   Reply  / 
 14. Fleur

  Vraag idd me af waarom er zo geheimzinnig wordt gedaan rondom Rachel, was mij ook al opgevallen… Waarom laten ze niet gewoon naar buiten komen of Rachel een contract heeft of niet? Het geheim houden heeft totaal geen nut en zal ook niet in haar voordeel werken denk ik.

    /   Reply  / 
  1. Fleur

   Ow ja, en wat ik ook raar vind: Waarom zou het geheim moeten blijven als die termijn bij Sony BMG al drie weken om is?

     /   Reply  / 
 15. BoycotIdols

  Nee hoor, deze lui floppen gewoon. Die slaan nog geen deuk in de muzikale boter.
  Tja, hadden ze niet mee moeten doen aan deze onzin.

    /   Reply  / 
 16. Iris

  Ook Rachel komt binnen nu en een paar weken uit met een nieuwe single, dat laat ze weten in een blog op haar hyves. kijk maar op http://repelsteeltje.hyves.nl/
  Whatever zou idd getekend hebben bij Sony, maar vraag me af of dat echt waar is aangezien dat nergens wordt vermeld. Irma blijft bij haar oude label. Over de rest heb ik nog niks gehoord verder…

    /   Reply  / 
 17. Chantal

  Super dat Rachel met een nieuwe single komt! Vond haar bij x factor echt geweldig!! :D

    /   Reply  / 
 18. mariska

  ah,mooi eindelijk het nieuws waar we op hoopten,neem nu ook aan dus dat zeen platendeal heeft,ben erg benieuwd naar de single!

    /   Reply  / 
 19. Pingback: Rachel Kramer (X Factor) belooft spoedig nieuwe single | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>