Jaap Reesema druk met debuutalbum, complimenten uit VS

Jaap is druk bezig met het maken van zijn debuutalbum. Momenteel worden er nieuwe nummers geschreven voor de winnaar van X Factor 2010. Daarvoor zijn verschillende bekende namen aangetrokken, waaronder Bertolf Lentink, Joost Marsman (IOS), Gordon Groothedde (o.a. Nick & Simon) en Christiaan Hof. Hoewel de debuutsingle van Jaap de geschiedenis in zal gaan als de minst succesvolle single van een talentenjachtwinnaar, is de zanger wel druk bezig om zichzelf in de schijnwerpers te houden.

Afgelopen vrijdag ging Jaap op bezoek bij Radio 538 om wat nummers te spelen, waaronder het zelf geschreven Hoe Hard Je ook Rent. Ook zong hij Gavin’s Song van Marc Broussard. En die artiest was op zijn beurt weer erg onder de indruk van Jaaps versie, zo meldde hij via Twitter. Wie weet leidt dat nog tot een mooie samenwerking?

Bekijk Jaap met Gavin’s Song:

Bekijk Jaap met het zelf geschreven Hoe Hard Je ook Rent:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jaap Reesema druk met debuutalbum, complimenten uit VS

  1. Steffan

    Ik was er bij in Appelscha.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>