Sharon Kips zoals verwacht gemaskerde kandidaat Popstars

Popstars heeft geen mystery popstar meer. De kandidaat achter het rode masker heeft gisteren de vermomming afgedaan. Toen bleek wat iedereen die keek al vanaf de eerste minuut wist: dit is Sharon Kips, winnares van X Factor 1. Jurylid Henkjan Smits complimenteerde Sharon met haar lef. “Je hebt heel wat te verliezen door weer mee te doen. Je hebt dan wel een talentenjacht gewonnen, maar nooit een carrière gehad. Ik hoop dat je deelname nu wel tot een carrière leidt.”

Nu gun ik iedereen zijn succes, maar voor Sharon Kips lijkt me dat ijdele hoop. Ze heeft twee albums uitgebracht die allebei zijn geflopt. Nu was het eerste album ook een broddelwerkje dat zo snel mogelijk na de finale van X Factor werd opgenomen, het tweede album (van dit jaar) was er eentje waar Sharon volledig zei achter te staan. De muziek die zij echt wil maken, met een licht christelijke inslag. Het publiek zat er niet op te wachten, getuige de verkoopcijfers en het aantal daaruit voortvloeiende optredens. Dat ondanks aardig wat publiciteit, ook op televisie.

Ik zeg hiermee niet dat Sharon niet kan zingen. Dat kan ze wel, hoewel ik het verder weinig onderscheidend vind. En ook zie ik in Sharon geen personality of potentieel idool. En dat is toch wel wat een talentenjacht als deze vereist mijns inziens.

Over twee weken beginnen de liveshows van Popstars, waar Sharon een plaatsje in heeft gekregen. Ook Dean Saunders (broer van Ben Saunders uit The Voice of Holland) heeft een ticket tot de liveshows gekregen.

facebook share facebook share

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “Sharon Kips zoals verwacht gemaskerde kandidaat Popstars

  1. Harold

    Sharon kan zeker zingen maar waarom moet daar een ander jong talent voor wijken? Ze heeft het toch niet gehaald toen ze de kansen kreeg. Na twee albums is het wel welletjes.
    Popstars is voor jonge aankomende talenten en sturen ze een meisje weg wat geweldig potentie had Alina en zoals Maurice al mededeelde wel eens het paard van troje had kunnen zijn.
    Jong en een hele aparte sound mooie looks maar nog net niet rijp verkondigd Henkjan.Zelfde verhaal voor Kevin juist die twee waren in mijn ogen de Popstars.
    Die hadden het publiek kunnen trekken in de huiskamers waar men bij SBS6 zo op zit te wachten.
    Die hadden voor verrassingen kunnen zorgen zeker bij het jonge publiek.
    Zie bij de finalisten die nu door zijn absoluut niet die potentie geen spektakel.
    Ik voorspel niet veel goeds voor de kijkcijfers bij de live-shows helaas voor SBS6.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Je schrijft ander jong talent?
      Nu ik zie er weinig talent voorbij komen.
      Mijn God wat is het een slap aftreksel van wat er al die jaren op 4 in de finales zit.
      Denk dat de finale nu al gaat tussen Dean Saunders en Sharon Kips.
      Hoewel ik zelf aan Sharon en Dean niks bijzonders of vernieuwends aan vind zitten, Dean zingt goed maar dat doen er wel meer.

        /   Reply  / 
    2. regina

      even reageren op Harold
      IK VIND DAT JE HELEMAAL GELIJK HEBT!!!!!!Popstars is voor jonge aankomende talenten en sturen ze een meisje weg wat geweldig potentie had Alina en zoals Maurice al mededeelde wel eens het paard van troje had kunnen zijn.
      Jong en een hele aparte sound mooie looks maar nog net niet rijp verkondigd Henkjan, en dit terwijl hij in de vorige uitzending versteld van Alina stond. Ze hebben zeker wel de diepte en breedte van haar stem gehoord en zingen kan ze, maar ze gaan liever voor safe met sharon en rekenen is ook natuurlijk nog een vak appart..Zelfde verhaal voor Kevin juist die twee waren in mijn ogen DE POPSTARS. Ik was in de zaal daar krijgt een kandidaat 92% van de stemmen terwijl ik van iedereen om me heen hoorde op nee te hebben gestemd dan begin je je zelf toch wel iets af te vragen. Alina en Kevin hadden zeker voor spectakel kunnen zorgen daar ben ik zeker van vooral met de uitspraken die de jury direct na het optredens deed. Hou deze 2 /3 KANJERS van POPSTARS in de gaten zij komen er wel maar zullen moeten knokken voor hun eigen plek in de muziekwereld. Dus Harold helemaal met je eens je slaat de spijker op z’n kop.

        /   Reply  / 
  2. Loes

    Precies helemaal eens met Harold jezus er zijn door een over de top meisjedie uit musiculgrr….een sproeten grietje…broer van….oud winnares…en twee die er niets van bakten!

    Hoezo doorgestoken kaart?

      /   Reply  / 
  3. Jeroen

    Popstars gaat dit jaar niet het talent brengen vrees ik. Zo’n type als Wesley zit er niet bij. Zelfs Dean Saunders vind ik boring evenals Sharon Kips. Overige kandidaten vind ik eerder thuis passen bij kinderen voor kinderen..

      /   Reply  / 
  4. Mieke

    Tja met bovenstaande uitspraken eens.
    Er is niets door wat nou eens lekker voor sensatie kon zorgen!
    Ik vond die Alina geweldig en Kevin ook beide apart en juiste looks wat een mooie outfits beide toevallig ook wit.
    Maar laten we redelijk blijven de favorite top 25 was al fake klopt niets van helemaal niets.
    Ik heb afgelopen maandag Henkjan zijn hoofd gezien en let er maar eens op als hij ze niet door wil hebben doet hij net of ze niet goed zingen.
    We zijn wel dom maar niet zo dom we hebben oren Henkjan.
    Hij heeft voorkeur bij sproetenmeisje Simone die leuk stemmetje heeft maar iets speciaals nee en dat musicul meisje daar ga ik van over mijn nek arrogantie ten top. Dean ja die kun je niet laten gaan want zijn broer zit bij de Voice en Sharon moet een carriere dus hoe duidelijk ben je dan.
    Juist jah heel duidelijk bedankt dat we weer zo teleurgesteld zijn er wordt gewoon niet naar ons geluisterd bij SBS

      /   Reply  / 
  5. ArjanHensens

    ze kunnen het beter PedoStars noemen…

    alleen maar tieners….

    dikke flop dit jaar er kijkt geen hond meer naar…

    en de arrogantie van die Henk Jan en die flapoor.. iedereen walgt van die twee..

      /   Reply  / 
    1. Hans

      Helemaal mee eens ik was bij de opname een geheel vak stemt rood echt ik zweer het je tegen Ephraim het was echt vals.
      Wat denk je hij krijgt 90 procent groen nou dat voel je je bedrogen we worden gewoon bedonderd.
      Die moest dus door allemaal zo oneerlijk baal ervan had mijn kostbare donderdag beter kunnen gebruiken.
      Sbs 6 schande schande!

        /   Reply  / 
      1. regina

        He hans, wat jij schrijft klopt helemaal ik was er ook en we hebben mensen gevraagd en inderdaad 1 VAK HEEFT ROOD GESTEM
        en dan door met 90% ????????????? inderdaad schande.

          /   Reply  / 
      2. BoycotIdols

        “we worden gewoon bedonderd”.
        Joh Hans, ben je er ook eindelijk achter?
        Dat zeg ik al jaren. Gewoon niet meer kijken, wordt je niet bedonderd ook…

          /   Reply  / 
  6. BoycotIdols

    Regina. Hans.
    Jullie kijken volgende week weer?

      /   Reply  / 
    1. regina

      nou eerlijk gezegd denk het niet
      !!!!!

        /   Reply  / 
  7. BoycotIdols

    Overigens kan je de namen van winnaars van beide shows al voorspellen.
    Bij de een heet deze Ewbank (want niemand durft de zus van John Ewbank af te serveren…) bij de ander heet deze Kips (want ach, dat meisje is zo zielig met dr mislukte carrière…)

      /   Reply  / 
  8. Werner

    Is dat echt zo met het stemmen gegaan dan kijk ik ook niet meer.

    De top 25 klopte geen snars van dat had ik al wel door, maar dat het in de zaal nog erger was schrik ik van.
    Blonde jongen met hoge stem en meisje paard van troje die hadden door moeten zijn verrassend en zeer goede technische stemmen.
    Beide heel apart en ik heb maar conservatorium gedaan maar dat hoorde ik wel echt alles laag/hoog en techniek.
    Dus voor mij zijn de verrassingen eruit en Sharon tja kan prachtig zingen echt maar heeft haar kansen gehad.

      /   Reply  / 
    1. regina

      hoi werner, het is echt waar wat hans schrijft ook wij waren stom verbaasd! van dat stemmen klopt geen snars jammer eigenlijk.Ik ben het helemaal met je eens Alina(troije) en blonde jonge met hoge stem (Marchel) waren erg goed maar denk ook eens aan Kevin,
      dan gaat er iemand door (straks) die WEL de LOOKS heeft vlg de ‘DESKUNDIGEN’. maar in dit geval vergeten ze de fouten die hij in de vorige ronde maakte voor het publiek. DUSSSSSS. LEUK OM TE LEZEN DAT IEMAND DIE CONSERVATORIUM DOET EVEN DE ZANGTECHNIEK BESCHRIJFT ben zelf daar niet zo’n kenner in.

        /   Reply  / 
      1. Werner

        Ja Regina, je kunt aan haar zangwijze namelijk heel goed horen dat ze techniek in huis heeft absoluut.
        Een goede ademsteun ze heeft namelijk onstpanning in haar gezicht en keel goede artikulatie/volume en weet met gemak de timing.
        Dat zijn zaken waar ik op let bij een zanger/zangers en de jury heeft haar ook geen enkel kritiekpunt gegeven op haar zangwijze. En geloof me dat is ook niet nodig ze beschikt zoals die blonde jongen over de juiste technieken ga verder maar niet op details in.
        Het is altijd prettig om jeugd te zien zingen met de juiste technieken want vandaag de dag denkt jan en alleman maar dat ze het kunnen.Kijk en die jongedame die door is Valerie geeft zelf zangles maar heeft niet wat Aline heeft zie nu dat ze zo heet sorry was naam even kwijt.Ik let op dat soort details ga verder niet moeilijk doen over klankkleuren maar ze heeft een geweldige goede beheersing dus zou zeker bij muziekschool waar ze les heeft de complimenten geven. Tevens vind ik mooie performing bij Aline en Marchel zo natuurlijk en onderbouwt dat het bijna lijkt dat ze op choreografie les zitten maar dat zal wel niet.
        Hoe dan ook Kevin vind ik iets minder techniek hebben maar wel performing en ook uitstraling.
        Een beetje ken ik Popstars van een oud leerling van mij persoonlijk.Die jongeman behaalde wel de live-shows wel daarom snap ik de keuze van de jury deze keer niet zo.
        Ben met pensioen dus heb tijd voldoende om de herhaling ook nog eens kritisch te bekijken.

          /   Reply  / 
        1. regina

          beste wener heb met intresse je berichtje gelezen vlg. mij heb je echt heeeeel veel verstand van zang technieken en optredende mensen
          was misschien maar een klein deel van je gehele verhaal/idee omtrent een stem. Ik daarintegen ben daar blanco in heb er geen verstand van maar reageer op hoe iets overkomt en klinkt en in de stem van Alina/kevin zit iets speciaals wat je raakt vandaar dan ook mijn reaktie. Iniedergeval vond ik Uw berichtje leerzaam.bedankt en een groet van mij

            /   Reply  / 
          1. Werner

            Graag gedaan en ja kan er uren over spreken maar doe dat maar niet.
            En ach ja verstand het was mijn vak mijn beroep dus je blijft altijd rondkijken en luisteren naar talenten.Veel met de vingers in mijn oren helaas en een enkeling maakt me weer blij.
            Heb vele mensen groot gemaakt en blijf die ook volgen.Maar een muziekmens blijft altijd oog houden voor nieuw talent en kan genieten van goed onderbouwde zangtechnieken en klank kleuren.
            Blijft U maar genieten van stemmen en ieder zijn vak zullen we maar zeggen.En zo zie je maar overal kun je van leren.

              /  
  9. Elske

    Ik ben het met de reactie’s volledig eens!
    Popstars liet afgelopen maandag echt steken vallen door de echte Popstars in de dop met goede technieken en performing uitdaging en verrasings elementen weg te sturen mij een raadsel.
    De kijkcijfers zullen nog meer gaan dalen of er moet een wildkaart ronde worden ingevoerd.
    Heb werkelijk weet niet meer waar gelezen dat er 20 kandidaten zouden doorgaan of vergis ik me?
    Ben juist voorstander van uitdagingen maar zie braaf sproetenkopje door – en een eenvoudig donder meisje saai – een over de top blonde dame- en hyper jongen – een oud winnares- en te oude popstars die je toch niet boven je bed hangt?
    Misschien is SBS^6 de drive kwijt ik begrijp er niets van.
    Tevens publiek stemmen wordt is mij te fake geloof er niets van en er wordt geen rekening mee gehouden wat is dan de doelstelling ervan kan iemand mij dat vertellen?

      /   Reply  / 
  10. Robin

    Snap de kritiek niet, Sharon en Dean zijn vocaal de beste in dit seizoen van Popstars.

    Rest kan mij niet bekoren.. Stelletje azijnpissers!

      /   Reply  / 
    1. Elske

      Popstars beste Robin is voor jong talent vocaal kun je alleen nu oordelen op twee korte optredens.
      Je krijgt een nieuwe Popstars door juist veel van hem/haar te laten zien en zeg nou eens Sharon kans gehad en Dean te oud. Weet je dat noem ik azijnpissers die hebben alles al gehad. Nieuw jong talent en een echte Popstars daar zaten wij op te wachten.Iemand die groeit in de show en alle kanten van zichzelf laat zien. Vocaal hebben Sharon en Dean heel veel klopt maar bij aankomende nieuwe die niet eens door zijn kon ik het ook horen.Popstars heeft had voorheen toch een ander uitganspunt.

        /   Reply  / 
  11. regina

    nou wordt het nog mooier bij b.v. ALINA hadden ze (perongeluk!)de teller STOP gezet nou vraag ik me af bij wie nog meer hierdoor mist ze, en loopt ze een eerlijke telling mis> Op alle manieren wordt dit meisje tegengewerkt denk ik WAAROM?????? want eigenlijk heeft ze meer mee dan tegen!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>