Moet Adlicious X Factor nu wèl of niet winnen?

De kaarten zijn geschud: Adlicious en Rochelle ontmoeten elkaar aankomende vrijdag in de finale van X Factor 2011! Wat mij betreft de enige terechte uitslag van de finale, zoals ik hier gisteren ook al berichtte. Sim’ran was de eerste act die in de halve finale hoorde dat het avontuur ophield, na vier herkansingen in de uitslagshow niet geheel verrassend. Rolf zou volgens X Factor ‘op het nippertje’ de finale van 10 juni niet hebben gehaald. Adlicious en Rochelle dus. Maar wie moet er winnen?

Als het aan mij ligt OP ZEKER Adlicious, zoals misschien al in mijn X Factor-berichtgeving doorsijpelde. Ik ben ongelofelijk gecharmeerd van de enorme muzikaliteit van dit trio, welke misschien wel het beste tot uiting kwam in de show geremixt door Chew Fu. Hun vertolking van Love Dealer was echt subliem, de tranen stonden in mijn ogen na afloop van dat optreden. Maar ook Fireworks van Katy Perry in de theaterrondes imponeerde mij diep. Muzikale talenten als de leden van Adlicious komen zelden voorbij, laat staan als goed geölied trio. Talent als dit moeten we koesteren!

Wat niet wegneemt dat ik ook zie hoe getalenteerd Rochelle is. Sowieso een verschijning die indruk maakt en ook een zangeres met enorme muzikaliteit. Iemand die zichzelf snel een liedje eigen maakt en ook evergreens kan laten horen alsof ze voor haar geschreven zijn. Maar Rochelle is ook iemand die meteen na een optreden weer in haar schulp kruipt, zoals we al meerdere malen hebben horen zeggen door de afzonderlijke jury. Daarmee is Rochelle wel iemand waar de stemmende bakvis (met alle respect) zich mee identificeert, maar niet iemand waar we ook nog de tweede of derde single van kopen, laat staan een heel album.

Dat gezegd hebbende; welke producer in Nederland kan zich meten aan het niveau van Adlicious? Als dat trio X Factor wint – wat volgens mij dus niet meer dan terecht zou zijn – wie schrijft er dan tien nummers die echt uitmuntend goed zijn voor Adlicious? Popsongs op het niveau dat we gewend zijn geworden van Adlicious? Fluitsma & Van Tijn zie ik het niet doen, die zijn toch vooral sterk op Nederlandstalig gebied. En Tjeerd Oosterhuis zit ook in een meer specialistische hoek. Misschien dat Chew Fu er mee aan de slag kan (dat weet ik eigenlijk wel zeker) maar die heeft weer een te volle agenda.

In die zin zou Adlicious beter tweede worden. Gaat Rochelle er nu met de glorie vandoor, brengt zij een plaat uit en dan hopen we dat ze haar zelfverzekerdheid wint binnen nu en drie maanden. En dan kan Adlicious met een showreel vol geslaagde X Factor-optredens rondneuzen op de internationale markt voor een producer die zich aan hun kan meten.

Maarja… X Factor blijft in eerste instantie toch een televisieprogramma en niet een oprechte zoektocht naar een duurzaam muzikaal talent. Dan was de televoting wel uitgesloten geweest. Desalniettemin moeten we X Factor en RTL dankbaar zijn voor het podium dat het biedt aan talenten die zich anders niet aan het grote publiek kunnen presenteren. Aanstaande vrijdag de grote finale. Misschien heb ik met de zege van zowel Rochelle als Adlicious wel vrede.

Bekijk Adlicious met Love Dealer:

Bekijk Adlicious met Fireworks:

facebook share facebook share

61 Reacties // Reageer

61 thoughts on “Moet Adlicious X Factor nu wèl of niet winnen?

  1. Ronin

    Adlicious moet zeker winnen!!! Ik vind in tegenstelling tot Rochelle, die geweldig zingt dat adlicious het hele pakketje heeft. Bel 09091301 of sms ADLICIOUS naar 3131!!

      /   Reply  / 
    1. PIANOMAN

      NOU ,,MENSEN ALS JULLIE HET NIET DOOR HEBBEN DAN LUISTEREN JULLIE NIET WAT NIVEAU IS EN BAGGER.IK KAN ER KORT OVER ZIJN SIMRAN WAS DE BESTE KWA ZANG UITSTRALING ,RITME GEVOEL. WAT EEN PLAATJE ZIJN ZE,ZE BLAASTE HEEL HET ZOOITJE ONGEREGELD VAN DE BHUNE.JAMMER DAT ZE OP ZO,N ONEERLIJKE MANIER ERUIT ZIJN GEDUWD.EN HET LIGT NIET AAN DE BELSTEMMERS ZOALS WE WIJS GEMAAKT WORDEN ER SPEELT MEER TUSSEN DE JURY LEDEN GELOOF ME.HOE KAN HET DAT KWALITEIT HET MOET AFLEGGEN TEGEN ZEER BAAR SLECHTHEID,ADLICIUS HEEFT OOK VAAK SLECHT GEZONGEN MAAR NOG NOOIT IN GEVAREN ZONE GEWEEST DAN ZEG HET VEEL WAT ER DAAR AAN DE HAND IS,DIE GORDEN ZEG DAT HIJ SOUL MINDED IS DAT IS HIJ NIET MET ZIJN KNIJPEND NAAR LUCHT GRYPENDE STEM DIE MET MOEITE EENVOUDIGE ZANGLIJNEN AANKAN,DIE VAN THIJN IS EEN DERDE RANG PRODUCER DIE ZIJN TIJD GEHAD HEEFT IN DE 80,S,EN ZICH BELACHELIJK MAAKT EN DE GOLD DIGGER UITHANGT MET WEER ZO,N SLECHTE FREE RECORD PRULLENBAK NUMMER VOOR DE ZOVEELSTE WINNAAR VAN XFACTOR,HIJ LACHT IN ZIJN VUISTJE EN DENK HET GELD IS WEER BINNEN ,EN MAAK ZICH NIET DRUK DAT ZIJN ZOVEELSTE BAGGER WEER BINNENKORT IN DE UITVERKOOP BAK LIGT BIJ DEZE KETEN,EN TUURLIJK GAAN DE HOLLANDERS ALS LAME ZOMBIES OP ITUNES VOOR DE DOWNLOAD,, DE EIND PRODUCTIE VAN HET GEHEEL IS DAT ED VAN THIJN DE MUSIC PRODUCTIE ZO EENVOUDIG WIL,EN KAN DOEN GEEN FRATSEN MET INGEWIKELDE ZANG LIJNEN ALS SIMRAN,EN VORIGE DONKERE XFACTOR KANDIDATEN,ALS INTERNATIONALE HIT PRODUCER MOET ZULKE DIAMANTEN NIET AFWIJZEN Z,ALS SIMRAN ZE HEBBEN DE POTENTIE OM NEDERLAND OP DE WERELD KAART TE ZETTEN,WAT EIGENLIJK NIET EERLIJK IS .ED VAN THYN KAN DE EIND PRODUCTIE NIET AAN HIJ IS BAAR SLECHT,EN TE GOLDIGERIG,TOT MIJN SPIJT GAAT ER VOLGENS MIJ NOOIT EEN KWALITATIEFE WINNAAR ZIJN DIE WORD OP EEN VUILE MANIER ONDERUIT GEHAALD DOOR DIT ZOOITJE ONGEREGELD,WANT XFACTOR NEDERLAND HEEFT NOG STEEDS GEEN WERELD TOPPER,DAT IS EEN FEIT DOOR DEZE SCHANDELIJKE EXCESSEN VAN DEZE VIERTAL JURY LEDEN,IK HEB ER GEEN WOORDEN MEER VOOR.EEN TIP AAN TECHNISHE EN VOORAL SOUL ZANGER EN ZANGERESSEN DOE VOORAL NIET MEE IN NEDERLAND AAN ZULKE SHOWS WANT HET BLIJKT DAT HET TOCH NIET DOOR KOMT, BIJ DE MENSEN HET MOET ZO EENVOUDIG EN ZIELLOOS ZIJN DAT BLIJKT IN NEDERLAND VOOR DE ZOVEELSTE EDITIE VAN SOORTELIJKE SHOWS IS OM TE HUILEN,SCHANDALIJK DIT

        /   Reply  / 
      1. Peterke!

        Niet om wat te zeggen. Ik vind Sim’Ran geweldig en ik gun het ze van harte, maar Adlicious & Rochelle zijn ver weg gewoon de beste. Ik had het Sim’Ran en Rolf ook gegunt, maar dit is gewoon een ijzersterke finale.
        Vorig jaar was niet wat je zegt spannend. De finale was voor praktisch iedereen wel Sumera & Jaap. Dat Jaap zou winnen lag erg voor de hand.
        Adlicious & Rochelle zijn geweldig en hebben beide een toekomst voor ogen, maar mijn voorkeur gaat uit naar Adlicious.

          /   Reply  / 
        1. PIANOMAN

          ik als jazz,gospel pianist kan er over praten,simran was en blyft een steen goeie close harmony group die in vershilende lagen,hun zang naar voren kan brengen.en ben bang dat die twee over blyvers in het niets weg vallen met gospel.r,b, toonladers,die wel de rugegraat is voor een muurvaste hitchart nummer,een voorbeeld is desteny child,met beyonce die geen enkel meiden close harmony groep in dat brance kan evenaren en daarom nog steeds de best verkopende meiden groep op deze aarbol is en blykelyk zal blyven als er niet naar kwaliteit gekeken en geluisterd word,want dit is de zoveelste mesesteek in de rug van zulke super talenten.SIMRAN VERDIENDE MEER DAN DIT.MAAR BLYKELYK IS ER HIER IN NEDELAND ONBEGRIP VOOR SOUL MINDED ZANGERS EN ZANGERESSEN HET MOET EENVOUDIG KAAL IELIG EN ,HOUTERIG KLINKEN,DAT IS NU OOK BEWEZEN NAAR JOUW REACTIE

            /   Reply  / 
        2. PIANOMAN

          RECTIFICATIE,,OP HET VORIGE ,ik bedoel dat geen enkel meiden groep OP DIT AARBOL IN DIT GENRE KAN DESTENY CHILD MET BEYONCE EVENAREN ,MET HET GEGEVEN EN GEBOREN CLOSE HARMONY GOSPEL RHYMS EN ZANG LYNEN.

            /   Reply  / 
          1. Johan van de Velde

            Hopelijk, PIANOMAN, is je pianospel van een hoger niveau dan de reacties die je hier achterlaat….

              /  
        3. ikke

          volgens mij was de finale 2010 tussen Jaap en Maaike…..

            /   Reply  / 
    2. Silvia

      Zelden iemand gehoord die qua stem en performence zoveel los maakt als Rochelle. Prachtige stem, uitstraling en juist die ingetogenheid geeft haar zoveel charme. Staat voor mij ver boven alle andere kandidaten. Kunnen uiteraard zingen maar konden me niet boeien bij Rochelle zit je op het puntje van de stoel en boeit van begin tot eind. Rasartiest!!! Zal zeker cd van haar kopen.

        /   Reply  / 
  2. Leroy Henzen

    Nou nou, welke producer kan zich meten aan het niveau van Adlicious? Ik vind persoonlijk dat Adlicious helemaal niet zo’n hoog niveau heeft. Ik vind hun erg gehyped en helaas gaat een groot deel van NL daarin mee. Ik heb ze ook regelmatig betrapt op valse noten. Rochelle daarin tegen heeft nog nooit een valse noot gezongen en is (zoals Angela ook al een keer heeft gezegd) wat mij betreft vocaal gezien de beste zangeres ooit die aan een talentenjacht heeft meegedaan. Daarnaast vind ik het ver gaan om te zeggen dat alleen ‘bakvissen’ zouden stemmen. Ze is gewoon een timide meisje en daar zijn er heel veel van, die heel groot zijn. Arrogantie brengt je niet automatisch naar de top en het houdt je er zeker niet (check Glennis Grace), maar bescheidenheid en echte muzikaliteit zorgt ervoor dat mensen je in hun hart sluiten en blijven volgen! Dus ik zeg: Stem op Rochelle! Zij moet winnen :) >>> Uiteraard is dit louter mijn mening!

      /   Reply  / 
    1. Rob

      Gelukkig nog iemand, Fiona, die het precies verwoord zoals het toch wel zit …. ik ken veel muzikanten en praat er vaak over. Rochelle is gewoon de voice en helaas Adlicious is technisch goed maar er zit geen gevoel in. Hun nummers zijn vaak hard en eentonig gezongen waarbij de meerstemmigheid wel weer heel mooi kan zijn.

      Zo iemand als Rochelle heb ik heel heel lang niet eer gehoord. Ze wint steeds meer aan zelfvertrouwen zodat dit ook wel goed komt. Wij hebben haar nog gehoord en gezien afgelopen zaterdag en daar was niets meer van over van haar verlegenheid! Ze straalde klasse uit, amuseerde het publiek en nam het aan het eind ein haar dankwoord aan het publiek ook nog even op voor ROlf! Vroeg een applaus voor hem wat iedereen ook prompt deed!

      Zoals zij will you be there van Jackson deed, was topklasse! Ze gaf Adlicious het nakijken. Ik zou geen plaat kopen van Adlicious omdat ze me nu eenmaal niet boeien met hun muziek. Jordi is de beste va het trio en wanneer zijn solo stukje laat horen ben ik plotseling wel weer geboeid. Hij kan beter solo verder.

      Ik ben er van overtuigd dat Rochelle wint en dat zou heel heel terecht zijn.

      Rob

        /   Reply  / 
  3. Sven van der Mann

    Alweer een solo artiest? Het zou eens goed zijn dat groepjes ook kunnen winnen. Dat is wat X factor weer uniek maakt vergeleken met andere dergelijke programma’s. Ik pleit voor een Idols/X factor waar louter en alleen bandjes en groepjes mee mogen doen…

      /   Reply  / 
    1. sander

      Volgens mij is recent zoiets op sbs genadeloos geflopt.

        /   Reply  / 
      1. Sven van der Mann

        Dat was totaal iets anders.

          /   Reply  / 
        1. sander

          Ik heb het programma nooit gezien, maar ik dacht dat het een soort van xfactor/idols was enkel voor groepen. Maar ik kan me vergissen.

            /   Reply  / 
          1. Geesje

            Dat was inderdaad een zelfde soort programma, maar met dit verschil dat de laatste 3 die solo aan het programma begonnen zijn samen als een trio werden gevormd.
            Dat werkt dus helemaal niet. Ten eerste lag hun muziek stijl ver uit elkaar.
            Deze groep van X-Faktor werken al geruime tijd samen en hebben allemaal de zelfde opleiding gedaan. Op muzikaal vlak ligt dat heel dicht bij elkaar.
            Maar voor mij laat Rochelle maar winnen, wat een talent is dat kind.
            Alles wat ze zingt komt zo geweldig goed haar strot uit.
            Ik wens haar dan ook al het succes van de wereld.

              /  
  4. Caitlin

    Adlicious en Rochelle hebben allebei een aantal keren de zaal helemaal plat gekregen de afgelopen maanden. Terechte finalisten in mijn ogen. Maar waarom kreeg Adlicious in godsnaam zo’n vreselijke keuze van het publiek? The DJ’s got us falling in love again. Zo’n plaat aan een groep geven. Belachelijk gewoon. Hoe kun je je daar nou optimaal mee bewijzen? Ze wisten er nog enigszins iets van te maken. Petje af. Volgende week mogen ze volgens mij een plaat doen die ze al een keer hebben gedaan. Ik hoop dat ze dan Candyman of Bohemian Rhapsody gaan doen. Daar kunnen ze mee imponeren. Ik hoop echt dat er nu eindelijk een keer een groep wint, hoe goed ik Rochelle ook vind. Adlicious for the win!!

      /   Reply  / 
    1. Kev

      He-le-maal mee eens :)

        /   Reply  / 
    2. Robin

      Sluit me helemaal bij je aan Caitlin..

        /   Reply  / 
  5. Peterke!

    Ik vind Rochelle geweldig, maar Adlicious is voor mij de winnaar!

      /   Reply  / 
  6. Rik

    Voor mij is het toch echt Rochelle, en ik denk dat het gewoon een kwestie van smaak is. Ook ik zie dat Adlicious een getalenteerde groep is. Maar op de een of andere manier doet het me niet zoveel. Ik zou er persoonlijk juist geen tweede single of een album van kopen. Van rochelle echter wel weer, dus ik spreek dit artikel compleet tegen..
    Maar kwestie van smaak toch?

      /   Reply  / 
  7. Keesjan

    Objectief schrijven is ook een kunst.

    Laat ik voorop stellen dat deze twee artiesten mijn favoriet waren en zijn en dat ik met beiden als winnaar vrede kan hebben. Maar als je de twee wilt vergelijken doe het dan wel objectief.

    Dat Adlicious vanaf het begin favoriet was, is niet gek. Ze hadden direct een show, bespeelden het publiek en hadden duidelijk podiumervaring. Zij waren al veel verder dan de overige kandidaten. Als je al begint op een hoger niveau is het lastiger om nog beter te worden. Dat deden ze dus niet altijd, sterker nog het werd soms minder. Waardoor dat komt? Vooral de muziekkeuze. Er werd niet meer gekeken wat bij hun paste maar vooral wat scoort. Na Bohemian Rhapsody werd de muziekkeuze moeilijker.

    Bij Rochelle zie je juist een tegengestelde beweging. Dit verlegen meisje begon als een klein meisje met veel te korte rokjes, die lief haar nummertjes zong en zo snel mogelijk weer onder het bed wilde kruipen. Ze is er nog lang niet maar als je goed kijkt komt ze heel langzaam los. Na de liedjes is het nog angst in haar ogen maar tijdens de nummers al niet meer. Ze durft zich sexy te bewegen en de styling is er ook voorop gegaan. En vooral ook hoe je een liedje moet brengen.

    Tja, wie moet dan winnen. In tegenstelling tot Herman vind ik Rochelle juist een artiest om lekker een cd van te draaien en Adlicious krijgt het publiek wel gek. Waar gaat het publiek dan voor kiezen? Als Rochelle Price Tag zingt en daarna er gaat staan alsof ze iedereen aan kan en Adlicious zingt Fireworks en krijgt het publiek weer op de banken, dan wordt het een finale zoals een finale hoort te zijn.

    PS En wat betreft die opmerking over de producers. Voor beiden geldt dat er nu wel eens nummers moeten komen die bij hun passen, ander scoren ze beiden niet. En er is genoeg talent om daarbij te helpen.

      /   Reply  / 
  8. S Marty

    het zal niet Rochelle of Adlicious zijn die uiteindelijk de grote winnaars zullen zijn. Het zal Sim’Ran zijn die uiteindelijk het beste wegkomen internationaal.
    Note: niet mijn mening over wie de beste is, maar slechts de realiteit.

      /   Reply  / 
  9. Denise

    Rochelle is de echte winnares

    STEM op Rochelle! Bel 09091302 of sms Rochelle naar 3131

      /   Reply  / 
  10. Miranda

    Niet mee eens dar Adlicious in de finale staat. Zij waren zeker niet de beste van de avond, daarbij was Rolff veel sterker, hij verdiende het echt zo.

    De terechte winnaar zou Rochelle zijn.

      /   Reply  / 
  11. Wetbrekers

    In mijn mening is Rochelle de terechte winnaar,zij viel mij eigenlijk al direct op sinds haar allereerste auditie en dat heeft een artiest nodig.
    Over haar verlegenheid,dat staat haar wel en tijdens het optreden zelf valt het reuze mee,de jury is erg goed in overdrijven.
    Ik denk dat ze eerder niet zo down is met de jury/organisatie en alle poespas en dat het haar echt om de muziek gaat!
    Sim’ran vond ik zelf eigenlijk nooit slecht en erg goede perfomance hebben dusja beetje jammer naar mijn mening dat zij niet in de finale staan.
    En was Rolf echt slechter dan Addlicious? Addlicious is erg goed maar juist hun hebben vaak valse noten en Rolf volgens mij nooit.

      /   Reply  / 
  12. Wendy

    Rochelle mag van mij winnen, omdat ze een artiest die helemaal Past in deze tijd jong, hip en een ongelooflijke stem. Adlicious vind ik wel goed maar dat komt met name door jordy die springt eruit. Adlicious vind ik meer geschoold overkomen, rochelle meer natuurlijke, het maakt eig niet uit dat ze verlegen is buiten de bühne, als ze on stage maar een echte artiest is en dat zie ik bij haar wel gebeuren, zoals al eerder al werd gezegd veel grote artiesten hebben dat ook denk maar aan de king of pop Mj. Dus Stem allemaal op Rochelle!!!

      /   Reply  / 
    1. ella

      helemaal mee eens, volgens mij hebben we in nederland nog nooit zo’n uniek natuurtalent gehad.

        /   Reply  / 
      1. J vd V

        Mee eanier ens. Rohelle en Adlicious zitten nu nog aan een lijntje vast, maar straks kunnen ze helemaal op hun eigen manier helemaal los gaan. Dat geld trouwens ook voor Sim’Ran. Ik denk dat we nog veel van ze zullen horen.

          /   Reply  / 
  13. vinn

    Tjaa… ik vond de groepen dit jaar gewoon ijzersterk en dat was voor mij de top 3! Sway is/had de NL sugababes kunnen zijn en Simran weer de NL Destiny Child’s.. Adlicious is gewoon heel goed en is niet te vergelijken.
    Mijn top 4 had geweest
    1. Sway
    2. Adlicious
    3. Simran
    4. Rochelle
    en dan maakte het mij eigenlijk weer niet uit welk groepje er winde.. nu hoop ik echt op Adlicious en dat ze muziek gaan maken als Lovedealer etc. Ik hoop dat ze volgende weg ook zo’n nummer ter gehore brengen mischien als nog “Lose My Breaht” van Destiny Child’s, ik hoop ook weer Bodeheim Raposidy en dan nog een nummer als Firework mischien een nummer van Kelly Clarkson ofzo…

    Rochelle is ook goed, een beetje de NL Rihanna maar dan even anders… maar ze idd gewoon te onzeker

      /   Reply  / 
  14. sander

    In tegenstelling tot Rochelle, is Adlicious erg wisselend van kwaliteit. Het ene moment zijn ze fantastisch, en het andere moment stukken minder. Rochelle was vanaf het begin mijn favoriet, en wat mij betreft verdient zij het om dit seizoen X factor te winnen.

      /   Reply  / 
    1. Leonne

      Wat een onzin kraam je weer uit, sander!

        /   Reply  / 
      1. sander

        Beste Leonne, Wat er precies onzin volgens jou dan?

          /   Reply  / 
  15. Roy

    Rochelle mag van mij winnen.
    Ze is altijd nog goed geweest, en hoe ze beweegt gewoon perfect.
    Maar van de groepen was adlicious wel de beste.
    Maar ik ga echt voor Rochelle. Niks geen arrogantie.
    En ze is ook nog eens bloed mooi.
    Groetjes

      /   Reply  / 
  16. Fiona

    Is Rochelle wel zo verlegen?. Volgens mij vind ze al de aandacht en poeha maar niets en is ze een beetje sceptisch door eerdere ervaringen wellicht. M.i. is iemand die zo beweegt over een podium (behalve gisteren) zeker niet verlegen. Feit is dat ze de lat hoog legt voor zichzelf, en daardoor nerveus is en bang voor het oordeel van de jury.
    Voor wat betreft wie de finale moet winnen.. .beats me, ik ben van meet af aan dol van beide finalisten geweest en zou ook niet weten wie beter is in het totale plaatje.
    een keer ´vals´gaat makkelijker in een groep dan als je alleen bent dus wat dat aangaat kan je geen vergelijk maken. Volgende week worden appels met peren vergeleken en kies daar maar eens de beste uit, succes nederland.

      /   Reply  / 
  17. R

    Het is moeilijk te peilen wie er ‘zou moeten winnen’, Gebaseerd op de afgelopen weken heeft Rochelle absoluut (op mij in ieder geval) meer indruk gemaakt dan Adlicious dat heeft gedaan, zeker wat betreft groei. De laatste echt goede performance van Adlicious was voor mij ‘Bohemian Rhapsody’ en inderdaad was ‘Love Dealer’ ook niet slecht. Wat mij is opgevallen is dat Shirley qua zuiverheid helaas nogal vaak wat steken laat vallen, in de auditie en theater rondes viel dit nauwelijks op, omdat de vocals daar live werden getuned (recht getrokken). Dit haalt Adlicious helaas dus ook voornamelijk naar beneden en het is wat mij betreft wel veilig om te zeggen dat Shirley vocaal gezien minder sterk is dan Jordy en Laise. Maargoed, alsnog is het een goede en sterke act, en eerlijk is eerlijk, Shirley moet vaak de hoogste partijen er uit gooien, wat ook niet het makkelijkst is. Ik denk dat uiteindelijk Adlicious toch wel de winnaar zou moeten zijn, omdat zij al klaar zijn voor het artiest-zijn. Rochelle is kwalitatief enorm gegroeid de afgelopen weken, maar nu ( en ik vrees straks ook ) nog te veel een X Factor product, nog niet eigen genoeg. Adlicious heeft er hard naar toegewerkt en is er meer dan klaar voor.

      /   Reply  / 
  18. Apple740

    Ik begrijp de adorering van Adlicious totáál niet. Leuke samenzang ja, maar solo erg beperkt. Met name blondie met haar steenkolen Engels is een matige zangeres en dat donkere meisje ging afgelopen liveshow ook een paar keer finaal in de fout. Dankzij Jordy blijven ze nog enigszins overeind anders hadden ze al lang weggeweest.

    En Rochelle, tsja, daar kan ik kort over zijn: potentie om wereldtop te worden.

      /   Reply  / 
  19. L

    Rochelle moet gaan winnen, wat een dijk van een stem.
    Adlicious is veels te gemaakt, er zit geen gevoel in, ze doen hun ding en dat is alles ik zou nooit een cd van hun kopen.
    De enige is Jordy die er nog uitspringt verder niet veel boeiends.

    Rochelle moet gewoon winnen dat zou zeer terecht zijn, vond simran ook veel beter dan adlicious

      /   Reply  / 
  20. Female81

    Even m’n post op een ander forum hier quoten, want hij past hier goed:

    Bij Adlicious vrees ik vooral dat ze geen duidelijke doelgroep hebben. Te volwassen voor de puberdoelgroep, misschien weer te jeugdig voor een volwassen publiek. En hoewel ze er alledrie prima uit zien, zie ik ze geen idolen worden vanwege een sexy imago (iemand als Jennifer Lopez kan niet zingen, maar is wel weer geschikt voor op garageposters of boven puberbedjes ofzo).

    Ik kan me er gewoon geen voorstelling van maken wat voor soort mensen eventueel hun cd’s zouden willen kopen, hoe goed ‘ie ook wordt. :{

      /   Reply  / 
  21. DChildOfDestiny

    Om iemand die op Rochelle stemt te vergelijken met een “bakvis”…??? Sorry hoor, maar geef je mening, heb je favoriet..maar beledig anderen niet… Maar goed..ik zal me dan even voorstellen.. ik ben dus ook een “Bakvis”..
    Wat is er mis mee dat ze gewoon een rustig meisje is? Ze is ook nog jong..dus het kan haar allemaal bijgeleerd worden…
    En ik heb liever iemand die “rustig” is maar toch 1 van de besten is..(ROCHELLE IN DIT GEVAL “DE” BESTE) dan iemand die denkt dat hij/zij de beste is, maar niet deugt..
    Want zo GOED is Adlicious ook niet..Eerlijk is Eerlijk!
    Zijn goed, maar Rochelle is beter.. En in haar EENTJE ook..Adlicious is een groep EN ze hebben veel meer ervaring..
    Maar toch staat Rochelle bovenop..
    Voor mij..heeft ze al gewonnen! Get ‘em Rochelle!

    Goed.. een “Bakvis” heeft even haar mening gedeeld. #TEAMROCHELLE

      /   Reply  / 
  22. itzzzme

    Hier nog een bakvis die graag wil reageren op dit artikel. Het lijkt er sterk op dat een bekende van adlicious dit geschreven heeft ;) .

    Maar wij als bakvissen blijven achter Rochelle staan. Iemand die niet zo gemaakt is als de 3 van Adlicious. Wat irriteer ik me aan hun gemaakte performance en de nep ”blijheid” en ow ow ow wat zijn we toch een leuke groep. Het spat van het beeldscherm af dat dit op en top NEP en GEMAAKT is. En wat zingen de 2 meiden van Adlicious vreselijk zeg. Onterrecht dat zij door zijn naar de finale. Dit wordt net zo’n afgang als het groepje RED na POPSTARS op sbs6. Wie zit er nou te wachten op zo’n groepje als ADLICIOUS? als zij de wereld willen veroveren en niet eens de live shows hebben gehaald in de versie van ENGELAND.. ??..

    Rochelle heeft deze poppenkast niet nodig om verder te komen. Zij zet een goede act neer, zingt goed, komt totaal niet gemaakt en geacteerd over. Ik luister liever naar haar stem en wat zij te vertellen heeft dan het hele ingestudeerde gebrabbel van ADLICIOUS na een optreden.

    Moge de beste winnen.. ROCHELLE off course.. ;)

      /   Reply  / 
    1. Robin

      RED en Adlicious zijn dag en nacht verschil, RED was/is veeeel minder goed dan Adlicious..

        /   Reply  / 
      1. itzzzme

        RED & ADLICLIOUS bestond/bestaat uit allemaal overdreven geacteerde mensen en zingen allemaal (op jordy na) vreselijk!.. Ze zijn super gemaakt dus ik zie de overeenkomst dus wel tussen die 2! Voortbestemd om na XFactor als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

        Als ze zo internationale klasse hadden waren ze wel in de liveshows in UK gekomen..

        Maar wij als bakvissen staan sterk samen voor ROCHELLE!!. lief, puur, eerlijk en niet uit op al die negatieve aandacht door te gaan acteren en te brabbelen na het optreden amet een ingestudeerde voorbereide speach en bedachte rol :)

          /   Reply  / 
    2. DChildOfDestiny

      Mee eens Mede-bakvis! *Applaus*
      Wij Bakvissen kunnen er ook niets aan doen dat we van “ECHT” houden en op “ECHTHEID” stemmen….
      Afz. Bakvis..

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Als jullie bakvissen van ECHT houden, weten jullie ook dat ECHT niet in programma’s als X Factor te vinden is, dus wat dat betreft geen verschil tussen RED en Adlicious…allebei gemaakte en gekneed door X Factor. Als Adlicious ECHT was geweest, hadden ze niet meegedaan…

          /   Reply  / 
        1. Robin

          God hebben we hem weer, met iedere keer het zelfde geblaad.

            /   Reply  / 
          1. BoycotIdols

            Nou en? Programma’s als X Factor brengen ook telkens hetzelfde. Daar hoor ik je dan niet over…

              /  
          2. BoycotIdols

            Deze persoon kijkt tenminste verder dan de talentenjachten. Zo’n Conny Talbot is echter dan de acts die hier besproken worden. Velen gaan er maar van uit dat X Factor kwaliteit voorbrengt. De historie heeft anders uitgewezen. Dat dat dus helemaal niet zo is.
            Moet eerder frustrerend zijn voor mensen die deze acts volgen, als het dadelijk wederom niet gelukt is.

              /  
          3. sander

            Ten eerste is Conny Talbot bekend geworden via een talentenjacht. Ten tweede maakt het mij niets uit dat zij fan van haar is. Maar deze persoon is stelselmatig onder verschillende namen – waaronder mijn naam – onzin aan het posten.

              /  
          4. BoycotIdols

            Klopt. Maar dan blijft het zo dat X Factor niet garant staat voor kwaliteit. Als het in X Factor is is het goed. Dat is gewoon niet zo, anders hadden die acts die het eerder gewonnen hebben wel langer volgehouden. Moet enorm frustrerend zijn, wederom wekelijks naar zoiets te kijken en wederom afgescheept te worden met iets kortdurigs. ”sander” of welke naam ook wordt gebruikt, lijkt mij minder gefrustreerd dan menig ander poster hier.

              /  
          5. Jeroen

            Zoals die sander onder jou reageerd zegt al genoeg over hem. Ik denk dat hij de enige op de wereld is die denkt sander te zijn? En ook daarbij nog helderziende is gezien de namen die hij koppelt aan één persoon. Ik denk dus dat die sander zelf hier met een spelletje bezig is. Hij reageerd dus duidelijk op zichzelf middels gespeelde frustratie. Stop maar sander, we hebben je door!
            Maar ik ben bang dat hij dit ook weer zal gaan ontkennen.

              /  
          6. sander

            Heet je nu weer Jeroen?

              /  
          7. Jeroen

            Hier was ik dus al bang voor.

              /  
          8. sander

            Waar slaat deze zin trouwens op: “Ik denk dat hij de enige op de wereld is die denkt sander te zijn?”

              /  
        2. sander

          DChildOfDestiny:
          Helemaal mee eens; want als ze echte kenners waren, hadden ze wel fan geweest van een echte zangeres. Hadden ze wel Connie Talbotfan geweest zoals deze twee games die er ook echt verstand van hebben:
          http://www.youtube.com/watch?v=ELSf7Es1R-0

            /   Reply  / 
          1. sander

            bovenstaande reactie is van een gefrustreerde ‘conny talbot’ fan.

              /  
          2. sander

            Ik ben Schizofreen!

              /  
          3. sander

            S Marty /Anna/ Liesbeth/ etc. Ben je nu klaar met deze kinderachtige spelletjes?

              /  
  23. thijs

    adlicious gaat toch winnen dus geen gzanik erik van tijn

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>