Ben Saunders en Glennis Grace in Van der Vorst Ziet Sterren

Peter van der Vorst heeft weer een internationale ster weten te strikken voor Van der Vorst Ziet Sterren, meteen de voorlopig laatste aflevering. Playboy-baas Hugh Hefner heeft Peter en zijn cameraploeg ontvangen in de Verenigde Staten. De man heeft er zelfs een bericht op Twitter over geplaatst. In de slotaflevering van het seizoen zijn ook gesprekken met Ben Saunders en Glennis Grace opgenomen.

Peter gaat langs bij Ben Saunders en blikt met hem terug op zijn bewogen jaar. Van het doorbreken met The Voice of Holland en een internationale platendeal tot de vrouw van zijn leven vinden. Peter bezocht hem in zijn oude tattooshop in Hoorn, waar Ben ook advies geeft aan X-Factor finalisten Rochelle en Adlicious. Ook neemt Ben zijn oude beroep weer op en zet hij bij Peter een tattoo.

Glennis Grace timmerde al jarenlang flink aan de weg, maar heeft met Afscheid haar eerste nummer 1-hit te pakken. Thuis vertelt ze aan Peter het verhaal van haar succes. Tot slot bezoekt Peter Hugh Hefner. De 84-jarige Playboy-baas trouwt volgende week met zijn ruim 60 jaar jongere vriendin, Crystal Harris.

Van der Vorst Ziet Sterren, 22.40 uur, RTL 4

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ben Saunders en Glennis Grace in Van der Vorst Ziet Sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>