Tweede seizoen Beste Singer-Songwriter van Nederland

Geef je nu op voor het nieuwe seizoen van de toonaangevende talentenshow

Zoals verwacht komt er een tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Hoewel de show geen kijkcijferkanon was, liet de talentenshow van Giel Beelen vorig jaar een onuitwisbare indruk achter in de Nederlandse muziekscene.

Giel Beelen roept singer-songwriters op om zich aan te melden voor het tweede seizoen. De inschrijving is geopend tot april 2013.Schrijf jij je eigen teksten en melodieën, kun je zingen, kun je jezelf muzikaal begeleiden en ben je in de periode mei tot en met juli 2013 beschikbaar? Inschrijven kan via de website van het programma: Geef je nu op!

DBSSW wordt gemaakt in een samenwerking tussen VARA, BNN, 3FM en Buma Cultuur. Aan het eerste seizoen werkten onder meer mee: Eric Corton, Claudia de Breij, Miss Montreal, Wouter Hamel, Tim Knol, Veldhuis en Kemper, Ilse DeLange, Waylon, Alain Clark, Giovanca, Leo Blokhuis Gerard Ekdom en Timur Perlin.

De winnaar van seizoen 1 was Douwe Bob Posthuma. De grootste hit werd gescoord door Nielson. Ook de andere deelnemers speelden zichzelf goed in de kijker. Bij DBSSW wordt er na de eerste selectieronde niemand meer huis gestuurd. Iedereen krijgt dus uitgebreid de kans om tot en met de finale meerdere kanten van zichzelf te laten zien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>