Jurre en Silvana eerste finalisten The Voice Kids-2

Eerste finalisten The Voice Kids gekozen in zenuwslopende battle-show

Het tweede seizoen van The Voice Kids gaat in sneltreinvaart richting de finale. In drie battle-shows worden zes finalisten gekozen. Uit ieder team twee. Vrijdag koos coach Angela Groothuizen als eerste haar twee finalisten. Het was erg moeilijk om te kiezen.

Uiteindelijk zijn het de 14-jarige Jurre en de 15-jarige Silvana geworden. Eva, Emma en Kim vielen af. Silvana werd ooit gekozen als de beste zangeres van haar school. Op haar achtste is ze begonnen met piano spelen. Jurre heeft al veel ervaring met zingen, acteren en dansen. Zo speelde hij in de musicals Kruimeltje en Ciske de Rat.

Jurre en Silvana zullen het in de grote live finale op 15 februari opnemen tegen twee talenten uit het team van Marco en twee uit het team van Nick & Simon. Die worden de komende twee vrijdagen op dezelfde manier gekozen, na battles en een sing-off.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>