Ook Jesse en Laura naar de finale in The Voice Kids-2

Tot tranen geroerde Marco koos zijn twee finalisten in derde battle-show

Vrijdag zijn de laatste twee finalisten in het tweede seizoen van The Voice Kids gekozen. Als laatste was het de beurt aan Marco Borsato om de moeilijke keuzes te maken.

Marco koos uiteindelijk voor de 13-jarige Jesse, die veel ervaring heeft opgedaan in de musicals Kruimeltje, Ciske de Rat en Dik Trom, en de 14-jarige Laura die zelf gitaar speelt, en een beetje piano.

Jesse en Laura zullen het in de grote live finale op 15 februari opnemen tegen Irene en Joep uit het team van Nick & Simon en Jurre en Silvana uit het team van Angela. De finale is al uitverkocht, dus dat wordt tv kijken volgende week!

Hier alvast de poll met de zes finalisten. Je kan in deze poll op meerdere talenten tegelijk stemmen. Wie zijn jouw favorieten in de komende finale van The Voice Kids?

Favoriet in finale The Voice Kids-2?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ook Jesse en Laura naar de finale in The Voice Kids-2

  1. Frank

    Gefeliciteerd alletwee. Laura laat wel je vader thuis tijdens de finale, of stop iets in zijn mond zodat hij geen geluid kan maken.

      /   Reply  / 
  2. Henk

    Mooie uitzending was dit. De betrokkenheid van de coaches en ook van Wendy en Martijn waren zo echt. Volgens mij vinden ze dit het allerleukst om te doen. En ik kan geloof dat ook meteen.

      /   Reply  / 
  3. Henk

    Toch moeilijk kiezen wie de winnaar gaat worden. Ik denk Jurre uit team van Angela of Laura uit het team van Borsato. Maar ach wat maakt het uit? Zijn het niet allemaal winnaars?

      /   Reply  / 
  4. Ilse

    Laura en jesse zijn supper goed

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>