Finalisten The Voice Kids in Abbey Road Studios Londen

Jesse, Laura, Jurre, Silvana, Joep en Irene in wereldberoemde Beatles-studio

Vrijdag is het zover: de grote live finale van het tweede seizoen van The Voice Kids. Wie gaat er met het platencontract en de studiebeurs van 10.000 euro vandoor?

De show wordt vrijdag geopend door alle zes talenten samen. Daarna zingt elke coach met zijn of haar talenten, en komen de kids solo in actie. Vervolgens gaan drie finalisten (één per team) met de meeste publieksstemmen door. Zij brengen dan hun single ten gehore. De winnares van het eerste seizoen, Fabienne, geeft ook een gastoptreden.

De winnaar van The Voice Kids 2 mag in maart ook een live optreden verzorgen tijdens de Europese première van Disney Dreams in Disneyland Parijs. De track die hiervoor wordt gebruikt is I Just Can’t Wait To Be King uit The Lion King. Het nummer is door alle finalisten al opgenomen in de wereldberoemde Abbey Road Studios in Londen.

In die studio hebben veel beroemdheden materiaal opgenomen. In recentere tijden wereldsterren als Adele en Alicia Keys, maar in het verleden ook Freddy Mercury en The Beatles. Zie ook de foto van de zes finalisten op het beroemde zebrapad.

Favoriet in finale The Voice Kids-2?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Finalisten The Voice Kids in Abbey Road Studios Londen

  1. Nick

    laura is de beste uit The Voice Kids

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>