Vernieuwde X Factor introduceert vanavond Room X

Video: Ali waakt voor burnout • Talenten nog niet zeker van plaats in bootcamp

De vernieuwde X Factor kende een droomstart. Dit seizoen begon direct met een recordaantal van bijna 1,8 miljoen kijkers. De talentenshow loopt dus lekker, en er is ook veel nieuw talent. Zoveel zelfs dat er een probleem tijdens de audities ontstaat.

Er is in ieder team namelijk maar plaats voor tien talenten. De oplossing hiervoor zien we vanavond. De zogenaamde Room X wordt geïntroduceerd. We kennen dat principe al een beetje uit andere talentenshows waarin gewerkt werd met hotseats, maar in dit geval moeten alle tien talenten uit een categorie samen in Room X wachten.

Vervolgens gaan de audities door met nieuwe kandidaten. Weet een nieuwe act het betreffende jurylid te overtuigen, dan lopen zij gezamenlijk naar Room X. Dan is het aan Ali, Gordon, Candy of Angela: wie van de tien moet er uit om plaats te maken?

Candy heeft de deelnemers van 26 jaar en ouder toegewezen gekregen. Ali voert de categorie Meisjes aan. Angela ontfermt zich over de jongens en Gordon neemt de groepen onder zijn hoede. X Factor is vanavond vanaf 20.30 uur op RTL 4 te zien.

Bekijk ook de video: Ali B, coach in zowel The Voice als X Factor, waakt voor een burnout.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>