De acht acts voor de X Factor-5 liveshows zijn bekend (poll)

Milou, Clarissa, Haris, Adriaan, Brown Hill, Astrid, Orpheus en B-Brave

De Camps in het vijfde seizoen van X Factor zijn afgelopen. De ronde was geen overbodige luxe want er werd soms behoorlijk vals gezongen. Angela, Ali, Gordon en Candy hebben ieder twee sterke acts over voor de liveshows die vrijdag beginnen.

De 24-jarige Clarissa Alberg en de 15-jarige Milou van Egmond gaat de strijd aan met coach Ali B. Angela heeft met de 17-jarige Haris Alagic en de 16-jarige Adriaan Persons een jong team dat het vast ook goed gaat doen bij de stemmende tv-kijkers.

Gordon gaat voor de winst met twee groepen: B-Brave (moet nog een naamsverandering ondergaan) en Orpheus. Candy tenslotte heeft in haar categorie 26+ gekozen om Astrid Tan en Brown Hill mee te nemen. Wie gaan als favorieten de liveshows in?

Je kan in deze poll op meerdere acts tegelijk stemmen.

Favoriet(en) voor begin liveshows van X Factor-5?

  • Orpheus (38%)
  • Clarissa Alberg (33%)
  • Milou van Egmond (7%)
  • B-Brave (7%)
  • Astrid Tan (5%)
  • Brown Hill (4%)
  • Adriaan Persons (3%)
  • Haris Alagic (2%)
Loading ... Loading ...

Meer info: xfactor.nl@xfactor_rtlfacebook.com/xfactornl

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “De acht acts voor de X Factor-5 liveshows zijn bekend (poll)

  1. Peterke!

    Ik heb nog geen aflevering gezien, dus ik heb nog geen idee wie iedereen is. Misschien dat ik volgende week de eerste liveshow eens mee kijk.

      /   Reply  / 
  2. bingocharts

    Ik heb het deze keer grotendeels gezien, en wat zaten er goeie groepen tussen!

      /   Reply  / 
  3. Yoshi

    Sad Singalong Songs

      /   Reply  / 
  4. BéTé

    Alle laatste 5 groepen waren super goed. Op Orpheus stemt straks niemand denk ik… ze zijn wat afwijkend en niet echt toegankelijk. Slimme zet van Gordon om Be Brave mee te nemen naar de finale want ze zullen op zeker gaan winnen. Al die jonge bakvissen sms’en zichzelf bankroet om hen groot te laten worden.

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      om daarna in de vergetelheid te raken

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Dat zou zo kunnen zijn ja. Maar Be Brave bestaat al wat langer. Deze jochies zijn natuurlijk geselecteerd/ bijeen gebracht. Ze kunnen wel zingen & zien er goed uit. Optredens tijdens X-factor zien er gelikt uit … en er is in Nederland best behoefte aan een een boyband.

          /   Reply  / 
  5. Arjan H

    Ik vind X Factor dit jaar echt tegenvallen. Vind de hele opzet ook niets. Het is alleen maar gelul. Hoe hard Gordon ook mag roepen dat dit jaar weer beter mag zijn dan het vorige… Gordon kiest voor makkelijk scoren met een slecht zingend boybandje. Echt slecht dat hij géén één meidengroepje heeft gekozen terwijl iedereen het wel had verwacht. Dit jaar doen er maar 3 meiden mee van de 10!!

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Het gaat hier duidelijk om de X-Factor… niet om wie de beste zanger is. Het gros van de 5 zangers van New Direction ging individueel ook niet door naar de volgende ronde … maar bij elkaar gezet door Simon Cowell scoren ze dus wel. Dat is dus de X-Factor en Gordon heeft ‘t gewoon slim bekeken.

        /   Reply  / 
  6. Bastian

    Teleurstellend dat Gordon voor B-Brave kiest, terwijl er nog een andere groep bij zat dat naar mijn mening qua zang en looks veel meer indruk maakte. Maarja voor zo een programma snap ik het wel. B-Brave zal wel ver komen dankzij al die tienermeisjes die nu al niet kunnen wachten om hun beltegoed te spenderen. Ik heb in de poll gekozen voor Orpheus en Haris.

      /   Reply  / 
  7. JJ

    Dit is allemaal zo voorspelbaar. Orpheus heeft nog niets eens laten zien van wat ze kunnen. Of laat ik het anders zeggen het is waarschijnlijk niet in beeld gebracht. Ze mogen wat mij betreft niet in 1 adem genoemd worden met B-Brave. De jongens zijn leuk maar nog laaaaaang niet het niveau van kwaliteit en professionaliteit wat Orpheus heeft. Feit Orpheus is van zeer hoogwaardig niveau. Ander feit daar draait dit programma niet om.

      /   Reply  / 
  8. Samantha

    Nederland mag wel eens met de muziekindustrie meegaan. Vind je het gek dat wij nooit winnen met het songfestival. En zo gek is het niet dat onze eigen Eva Simons haar succes voornamelijk aan amerika te danken heeft. Wij nederlanders zijn te nuchter om out of the box te denken en daarom blijven wij achter met kaskrakers als ”kedeng kedeng’. Orpheus ik ben fan van jullie en als nederland de taboe doorbreekt, gaan jullie winnen! Oeh Oeeehh

      /   Reply  / 
  9. Lol

    ORPHEUS!!!

      /   Reply  / 
  10. niXs-Factor

    Waarom “verkrachten” al die bekende nummers volgens het Sandra van Nieuwland kunstje. Wat Sandra deed was leuk (voor 1 keer). Zing de nummers gewoon op de manier zoals ze gemaakt zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>