Clarissa Alberg uitgeschakeld in eerste liveshow X Factor

Nieuwe poll • Verrassende dynamiek in eerste liveshow vijfde seizoen X Factor

De eerste liveshow in het vijfde seizoen van X Factor zit erop. Clarissa Alberg en Astrid Tan kregen de minste stemmen van het publiek. Candy, Angela en Gordon gaven Astrid een tweede kans en stuurden Clarissa naar huis. Ali heeft Milou van Egmond over.

Clarissa vergat tijdens haar optreden haar oortjes in te doen en zong out of tune. Dat heeft haar waarschijnlijk genekt. Haar versie van het nummer Shout liep ook wat moeizaam.

Veel gillende meiden in het publiek, met name voor B-Brave, de groep die als Nederlandse versie van One Direction wordt gepusht, en Adriaan en Haris, de jongens van Angela. Er werd soms best vals gezongen, de styling en podiumpresentatie zijn hier en daar wat opzichtig en plat, maar al met al was het wel een leuke show.

In onze NLpop-poll in de aanloop naar de eerste liveshow kwamen Orpheus en Clarissa Alberg als grote favorieten uit de bus. Nu openen we een nieuwe poll die open blijft tot de finale. Acts die de komende weken naar huis gaan worden er dan gewoon uit verwijderd.

Je kan in deze poll op meerdere acts stemmen.

Favoriet(en) in X Factor?

  • Haris Alagic (51%)
  • B-Brave (34%)
  • Adriaan Persons (15%)
Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Clarissa Alberg uitgeschakeld in eerste liveshow X Factor

  1. vinn

    Onbegrijpelijk! Clarissa is één en al Xfactor, maar werd gewoon naar huis gestuurd. Met alle respect Astrid heeft natuurlijk niet de xfactor en had gewoon naar huis gemoeten.

    De kandidaten zongen wel echt slecht, Miliou was gewoon knettervals. Dit seizoen begon veel belovend maar de 8 -inmiddels 7- overgebleven kandidaten stellen echt teleur. In de campus zijn verkeerde keuzes gemaakt. Vooral bij de groepen, P.Y.T. die ‘oceaan’ stond had zeker in de liveshows moeten staan en had ook graag ‘rebel ink of ‘ND’less’ gezien ipv deze boybands.
    Bij de meiden stond Clarissa verdiend maar Nicole of Angela had zeker in de liveshows horen te staan.
    De jongens zijn dit jaar 3 x niks. Haris is een goede zanger maar mist de xfactor en Adriaan heeft de xfactor maar mist de stem.

      /   Reply  / 
  2. Arjan H

    Clarissa vond ik al vanaf het begin een overdreven arrogant wijf. Het publiek mocht haar ook niet. Anders was ze wel gebleven met sympathiestemmen. Astrid heeft een geweldige stem maar had meer ip haar gestaan in The Voice. Maarrrr het boeit mensen niet wat het concept is. Men houdt er echt geen rekening mee dat een persoon de x factor moet hebben in deze talentshow. Uiteindelijk kiest men toch voor de stem.

      /   Reply  / 
  3. Nick

    Haris vind ik de beste. Eindhoven de Gekste!!!!!!

      /   Reply  / 
  4. daniel

    Terecht dat Clarissa na huis is. Had voor mijn niet eens in de live show hoeven te staan. Veel te arrogant.

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Wat is dat toch met NL, ze was helemaal niet arrogant, ze was zelfverzekerd. Dat is een groot verschil.
    Jammer dat er altijd mensen die het totale pakketje hebben snel zo’n show moeten verlaten omdat mensen haar niks gunnen

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Ben ik helemaal met je eens Vinn. Maar in dit geval heeft Clarissa het zelf verprutst. Ze zong knettervals. Erg jammer. Want ze heeft in de voorrondes laten zien dat ze heel goed is. Maar wel jammer dat ze niet nog een kans heeft gekregen.

        /   Reply  / 
  6. Arjan H

    Onzin ik ken heel goed het verschil tussen zelfverzekerd en arrogant. Ze was zelfverzekerd met een arrogante air. Die rare trekjes met haar mond en denken dat ze de beste is… Dat doen andere supersterren ook niet. Ik vind Ali B het verschrikkelijk doen als coach. Die irritante monotone stem van hem… En ontzettend ongemakkelijk zit en staat hij daar…. De show heeft ook slecht gescoord voor een liveshow… Vond het ook geen kwaliteit bieden en op momenten zelfs erg rommelig. Geef mij maar The Voice terug!

      /   Reply  / 
  7. Jayand

    Ff voor alle duidelijkheid ze zong niet fals als ik Candy goed begreep zong ze een hele toon te hoog. Dat is dan gewoon fout zingen ipv fals. Fals is er net boven of onder.. Het enige wat haar denk ik te “verwijten” valt is het feit dat ze haar oortjes niet in gedaan. Orpheus was gewoon weer super. Ze maken van elk nummer iets eigen. Ze zingen goed kunnen geweldig dansen en zijn heel lief voor hun fanbase! Dat zie je op hun Instagram @weareorpheus en @weareorphs.

      /   Reply  / 
  8. Arjan H

    Dus dan zong ze toch wel vals want ze zong er onder… Orpheus maakte ook geen indruk op me… Een hele show maar weinig en geen bijzonder zang. Ze moesten het hebben van het koortje…
    B-Brave was de enige act die het goed deed.

      /   Reply  / 
  9. BéTé

    ‘t Is al een gelopen zaak. B-Brave gaat winnen met vlag & wimpel. 5 personen hebben de meeste familieleden, de meeste vrienden & vriendinnen, de meeste buren, de meeste dorps/ stadsgenoten … Maar boven dat zijn ze gewoon goed in wat ze doen, zien er leuk uit en is er een enorme behoefte aan een Nederlandse versie van New Direction. Main Street draagt nog Pampers… dus tsja :)

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Ik vergat nog de ouders te benoemen van de 5 knullen…ook zij zullen collegae, familie en vrienden etc. aanmoedigen om te stemmen op B-Brave. Tel uit de winst.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Ach, de successen zal ook met name komen door diezelfde familie en vrienden. De rest van Nederland zal echt niet geinteresseerd zijn in alweer een boybandje uit een talentenshow. Zo te lezen hier, wordt het nou al als een hype neergezet. Zo zal het dus ook eindigen. Als kortstondige hype.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>