Vanavond live: finale The Voice of Holland 2014

Update klik: O’G3NE wint The Voice of Holland, kijk optredens terug

TVOH-voorbeschouwing: kan het nog misgaan? O’G3NE topfavoriet!

Vanavond de finale in het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Het wordt sowieso een spectaculaire show; een schitterende afsluiting van een topjaar.

Want we kunnen nu al concluderen dat dit een van de betere seizoenen van The Voice is. Ondanks de gigantische favorietenrol van O’G3NE bleef het spannend en amusant. Ook veel andere talenten kwamen dit seizoen goed tot hun recht.

De toevoeging The Story Of My Life werkt uitstekend. De originele singles die voor de finalisten zijn geschreven scoren goed in de charts. Check die singles:

• Hit of Shit: O’G3NE – Magic
• Hit of Shit: Sjors van der Panne – In Het Zicht Van De Haven
• Hit of Shit: Emmaly Brown – Stay Or Go
• Hit of Shit: Guus Mulder – The Story Behind The Song

Wie gaat er winnen?

In onze grote NLpop-poll winnen de zusjes van O’G3NE. Zij scoren ook verreweg het sterkst in de hitlijsten en veroorzaken al vanaf hun blind audition de hevigste buzz. Bovendien bleek O’G3NE een stemmenkanon in de liveshows.

Al vóór hun auditie zagen we op NLpop veel potentie in Lisa, Amy & Shelley als O’G3NE. Daarmee liepen we ver vooruit op de andere media. Dat is altijd leuk!

Maar ja, favorietenrol… die hadden David Dam en Sandra van Nieuwland ook. Het is nooit 100 procent zeker. Misschien gaat Sjors van der Panne er vanavond met de titel vandoor? Emmaly Brown en Guus Mulder zijn duidelijk underdogs.

Gastoptredens

In de finale vanavond gastoptredens van Fedde Le Grand & Marcel Veenendaal (leadzanger van Di-Rect), Mr. Probz, Frank Boeijen en Zerotwenty. Die laatste act is een boyband samengesteld uit Voice-deelnemers uit het Engeland, Zuid-Korea, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten, met als thuisbasis Amsterdam.

Video: oproep The Script meld je aan voor TVOH seizoen 6

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Vanavond live: finale The Voice of Holland 2014

  1. Jossie

    vind ‘t nu al verschrikkelijk!!! mis David en Duncan, die hadden hier moeten staan, dat was pas een finale geweest!

      /   Reply  / 
    1. Denise

      Ben het helemaal met je eens…kijk expres vanavond niet om te zien wie er gaat winnen terwijl de echte winnaar al thuis zit.

        /   Reply  / 
  2. Rocky

    Huh!? Emmaly eruit! Nou 3x raden die er gaan winnen. Die ook al heel de week op de radio te horen is.

      /   Reply  / 
  3. marcel

    en dachten jullie nou echt of die stemmen geteld worden? never nooit! wordt gemanipuleerd daarzo,wat dacht je dan! net zoals David en Duncan wekenlang favoriet waren en ineens eruitlagen. Guus ineens beter? yeah sure.
    en wat dacht je van die Sjors,dat die nu de meeste stemmen heeft? yeah sure! O,Gene mag natuurlijk niet winnen,anders kost het hun 3 auto,s! hahaha.

      /   Reply  / 
  4. andy

    ja,volgens mij duidelijk gemanipuleerd,als die Sjors gaat winnen! in single top 100 staat O,gene op 3! en die Sjors op 19. en meeste downloads dus O,Gene!
    zou dus heel vreemd zijn als die kwal Sjors ineens gaat winnen! en het mooiste is ,je hebt geen enkel bewijs of de stemmen daarwerkelijk geteld worden!

      /   Reply  / 
  5. marcel

    terecht gewonnen O,G3NE !!!! en laat die Sjors gauw uit het beeld en van de radio verdwijnen!

      /   Reply  / 
  6. jossie

    blij dat dit seizoen weer klaar is! waardeloze finale omdat de favorieten er niet in zaten. kansloos ook emmaly en guus, dus toch geen publiekslievelingen zoals wij vorige week moesten geloven?? de verwachte winnaar, dus iedereen weer gelukkig. Het gevoel dat wat mij betreft blijft is hetzelfde als 3 en 2 jaar geleden (Charly Luske, Sandra van Nieuwland), de echte winnaars hebben niet gewonnen, sterker nog ze hebben niet eens de kans gekregen om in de finale op te treden. zou een reden moeten zijn om nooit meer te kijken…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>