The Voice of Holland wordt clash Anouk vs Borsato

#TVOH • Fans herinneren zich nog het ‘super wack’-incident uit 2006

Het zesde seizoen van The Voice of Holland wordt de ultieme muzikale clash tussen Anouk en Marco Borsato. Althans, als het aan NLpop-bezoekers ligt.

In onze poll over de favoriete Voice-coach staat Anouk momenteel bovenaan met 42 procent, en op de tweede plaats Marco Borsato met 26 procent. Op enige afstand volgen Miss Montreal met 19 procent en Ali B met 14 procent.

Die poll is niet helemaal representatief, je kan meerdere keuzes aanvinken, en van nieuwe, prominente coaches wordt vooraf altijd meer verwacht. Bij Anouk zijn de verwachtingen nu hooggespannen, maar dat kan omslaan als zij in de show controversiële keuzes gaat maken. Dat hebben we eerder gezien bij Trijntje.

Anouk zal zich daar waarschijnlijk weinig van aantrekken en haar eigen gang gaan. Zij is een fenomeen als geen ander, kan heel uitgesproken zijn, en heeft een confronterend gevoel voor humor. Marco Borsato is veel opzichten haar tegenpool, en dat kan in The Voice voor een spannende dynamiek zorgen.

‘Marco is super-nep’

Spanning tussen de twee sterren bleek ook tijdens de TMF Awards in 2006. Anouk noemde Marco toen ‘super-wack’ en ‘super-nep’ omdat hij kort na haar ook bedankte voor toekomstige nominaties, om ruimte te maken voor anderen.

Nou ja, daar kunnen we van alles van zeggen. Ik vond het best grappig, maar diehard fans van Borsato waren er he-le-maal niet van gecharmeerd. Het is al negen jaar geleden en we moeten het incident niet groter maken dan het is.

Sowieso wordt het in The Voice bijzonder boeiend om te zien wat er gebeurt als Anouk en Marco voor hetzelfde talent hun stoel draaien. En niet te vergeten wat Sanne en Ali allemaal uit de kast zullen halen om talenten te overtuigen. Het belooft een topseizoen van The Voice te worden! We kunnen niet wachten!

Video: het ‘super-wack’ incident

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “The Voice of Holland wordt clash Anouk vs Borsato

  1. Henk

    Ik denk dat het allemaal wel gaat meevallen. Anouk zat toen zij die uitspraken deed in een heel andere fase van haar leven dan waar ze nu in zit. Zij is bevriend met Trijntje en Trijntje is op haar beurt weer erg close met Marco Borsato. En zo is het kringetje rond. Dus ik denk dat het allemaal weer goed in scene zal worden gezet. Maar interessant om weer te gaan kijken.

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Anouk had toen helemaal gelijk! Ergste was dat Tmf Marco beloonde met de Borsato award de jaren erna die nieuw talent kon winnen

      /   Reply  / 
  3. Def Jam

    Whaha de populairste coach wat een lachertje keuze: ali.b, marco,babyfactory anouk of montreal. Wow het is alsof je eenTMF arward wint. (failliete nep mtv zender).

      /   Reply  / 
  4. Willem

    Net een stukje gezien en me kapot geërgerd aan de slappe humor en de constante opmerkingen tijdens een optreden.

    Men kan het kennelijk niet nalaten programma’s te verzieken met commentaar, flauwe humor en reclame banners.

    Ik vraag me steeds vaker af of programmamakers nog wel willen dat we naar hun programma’s kijken…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>