Jacqueline Govaert in jury Beste Singer-Songwriter

‘Beste Singer-Songwriter zeker één van de oprechtste in zijn soort’

Het vertrek van Miss Montreal naar The Voice of Holland is ook bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland aanleiding voor een opfrissing van de jury.

Sanne is naar The Voice, maar ook Eric Corton zien we niet meer terug als vaste kracht naast Giel Beelen. Wellicht komt ‘ie in de loop van het seizoen nog langs als gast? Dat is nog onduidelijk. Vandaag zijn wel de nieuwe juryleden onthuld!

Naast Giel zullen Jacqueline Govaert en Spike & Vince van Di-Rect feedback geven op de audities. Uit 500 aanmeldingen zijn 32 kandidaten geselecteerd. Zij worden door Lex Uiting (ook op foto) voorgesteld in leuke backstage-filmpjes.

Jacqueline noemt De Beste Singer-Songwriter ‘zeker één van de oprechtste in zijn soort.’ Dat de artiesten zelf hun eigen ding kunnen doen vind zij heel tof.

Over tweeënhalve week gaat DBSSW los! Op maandag 16 maart om 22.00 uur op NPO 3. Dit vierde seizoen belooft een groot aanbod van verschillende genres te bevatten. Onlangs kregen we in De Wereld Draait Door al een voorproefje.

Volg DBSSW ook op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>