Eenzijdig beeld bij winnaars 3m Awards

Bij de meeste awardshows is het zo dat er één grote winnaar is, iemand die met afstand de meeste beeldjes mee naar huis neemt. Maar bij de 3fm Awards, die gisteravond zijn uitgereikt, is een eenzijdig beeld ontstaan. Zowel Alain Clark als Anouk als Krezip namen drie beeldjes mee naar huis. De andere drie prijzen zijn naar Leaf, VanVelzen, Moke en Jeremy's gegaan. Voor Alain Clark is het de eerste keer dat hij zo dik in de prijzen viel.

De zanger, die eind vorig jaar na lang ploeteren doorbrak, won in de categorieën beste single, beste nieuwkomer en beste zanger. Beste zangeres werd – weinig verrassend – Anouk. Zij maakte volgens de luisteraars ook het beste album en is de beste artiest in de categorie rock. Krezip is de beste band, beste artiest in de categorie pop en maakte ook de beste Nederlandse single allertijden met I Would Stay.

Meest gedraaide single in 2007 op 3fm is Wonderwoman van Leaf, die daarom de Schaal van Rigter kreeg. Die prijs ging vorig jaar nog naar VanVelzen, die dit jaar is uitgeroepen tot beste live act. Grote belofte bij de Serious Talent Award is Jeremy's.

Opvallend is dat Moke maar één beeldje heeft gewonnen. De band maakte kans op vijf awards, maar werd alleen tot winnaar uitgeroepen in de categorie beste alternatieve act.

Zie ook:
- En de 3fm Awards 2008 gaan naar…

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Eenzijdig beeld bij winnaars 3m Awards

  1. el-g

    zeer slechte tv registratie! geluid was bagger! eerste paar minuten GEEN geluid.. in de zaal volgens mij ook want hoorde Guus Meeuwis en Anouk tegen presentator Giel Beelen telkens zeggen `Wat zeg je, versta je niet!`. Op het laatsts bij Kane gewoon een groot brom geluid… ook veel schokkende camera´s met beelden die niet op dat mometn uitgezonden moesten worden denk ik…

    Jammer…

      /   Reply  / 
  2. Kevin-K

    Idd!!! En dat met Kane dat was gewoon egt zielig!!!

      /   Reply  / 
  3. Albert

    Hoez Alain Clark beste nieuwkomer, heeft al eerder cd en singles gemaakt, maar dat was in het Nederlands, tja en dat telt dan weer niet want dat was geen 3-fm smaak, belachelijk !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>