Grauw maar druk begin 538 Koninginnedag

Het Nederlands publiek heeft zich duidelijk niet laten weerhouden door de matige weersvoorspelling. Terwijl het Museumplein is bedekt met een grauw wolkenpak, staat het plein ook al heel erg vol op dit vroege tijdstip. Voller dan vorig jaar, toen de zon onophoudelijk scheen. Het eerste uur zit er intussen op met veel matige acts; Gio, Dennis, IOS, Milk Inc… de stemming zit er duidelijk beter in bij het tweede uur, met het zonnige Leaf en de hiphop van The Opposites. Maar ja, het publiek lijkt eigenlijk maar voor één act in het bijzonder te komen.

Want de 538 deejays kunnen nog zo hard roepen dat David Guetta, Anouk, Kane en Di-Rect komen, de strotjes gaan pas echt krijsen bij het horen van de naam Jan Smit.

Verder op het Museumplein: talloze oranje kledingstukken en geschminkte vlaggetjes, ontzettend veel alcohol en stewardessen. Martinair nam een kek filmpje op met stewardessen op lokatie en heeft ook een vip-deck op het Museumplein.

Later vandaag meer updates op NLpop.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Grauw maar druk begin 538 Koninginnedag

  1. refluS

    Sorry hoor maar Anouk is toch echt wel de grootste en waarschijnlijk duurste act die er staat.
    Ach ja al die meisjes die zullen natuurlijk gillen voor Jan Smit en die zullen er ook echt de hele dag staan…
    Anouk is ongetwijfeld de grootste.

      /   Reply  / 
  2. Flip

    Dat weet ik idd wel zeker: Anouk is duidelijk de headliner op museumplein. Alleen voor deze volwassen artiest zijn er geen tienermeisjes die gillen natuurlijk..

      /   Reply  / 
  3. tina

    Hey ben net thuis, heb het echt leuk gehad, moest helaas naar huis.
    sorry voor de gene die dit geschreven heeft MAAR GIO was echt wel THE BOMB!!! het publiek ging loss en dames gilde zeeerr zeker wel…ik ben het met je eens dat IOS wat minder was, ook dennis en milk inc!
    maar GIO WAS THE BOMB!!!! en heeft een prachtige stem!

      /   Reply  / 
  4. jamie

    GIO was echt wel goed, super stem!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>