Ilse deLange grote winnaar 3fm Awards

Eigenlijk was het eerder deze week al duidelijk: Ilse deLange is het paradepaardje van 3fm. Ze won de Schaal van Rigter voor de meest gedraaide single met (So) Incredible. En vanavond sleepte ze nog drie onderscheidingen in de wacht voor Beste Album, Beste Single en Beste Zangeres. Krezip won twee awards in de categorieën Pop en Beste Band.

Oftewel: 3fm kon weer lekker voor eigen parochie preken en morgen nog eens goedkeurend terugkijken op de playlist. Jammer trouwens voor acts als Di-Rect en Kane, die voor niets naar Amsterdam waren afgereisd. Ook Marco Borsato bleef voor de verandering eens met lege handen staan.

Waren er dan helemaal geen verrassingen in het prijzenveld? Nou, misschien dat Nikki is uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer. Blijkbaar heeft ze nog steeds een Idols-achterban die fanatiek stemt. Want een winnaar in de vorm van Miss Montreal of Bertolf had veel meer des 3fms geweest.

Verder: Alain Clark is beste Zanger, Novastar beste Alternatieve act en Anouk wint bij Rock. Tot slot mag Within Temptation zich de beste Live act noemen.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Ilse deLange grote winnaar 3fm Awards

  1. Helen

    Jammer deze uitslag. Zooo voorspelbaar.

    Wat betreft de winst van Nikki, heeft het ook een deel te maken met het feit dat 3fm jock Michiel Veenstra zijn luisteraars wekenlang heeft aangespoort om te stemmen op Nikki. De enige artiest die echt zo openlijk gesteund werd.

    Ik vond het een tegenvaller die hele awardshow. Niets verrassends aan.

      /   Reply  / 
  2. evert

    wat een zure reactie, preken voor eigen parochie.
    heel simpel, publiek kon stemmen. 50.000 mensen hebben dat gedaan. dus waarom is dat preken voor eigen parochie?
    en jammer dat artiesten afgereisd zijn en niets winnen? tja, dat is nu immers synoniem aan een live award show. net als de grammy’s, de oscars, etc.

      /   Reply  / 
  3. Suus

    Waardeloze presentatie, die Giel Beelen moet niet mer met zijn kop op TV verschijnen, dat geld voor alle 3Fm DJ’s, hou het lekker bij radio.

      /   Reply  / 
  4. Geesje

    Zeker waardeloze presentatie, ik ben na 45.min afgehaakt.

      /   Reply  / 
  5. Gert

    Ik snap sowieso niet zo goed waaar 3fm mee bezig is…ze maken steeds dubieuzere keuzes.
    Eerst maakten ze dat rotjongetje Jordy van Loon tot glazen huis single en toen gisteren Nikki een award won was het helemaal klaar voor mij….zeer misplaatst!
    Volgend jaar Wolter Kroes?
    Als dat is waar de zender voor wil staan ga ik eens verder kijken. Waar was bv. Rigby? Dat vind ik nou een veelbelovende nieuwkomer. ( en ik dacht 3fm ook toen ze ze 2 keer serious talent maakten)
    De vervlakking en verplatting van 3fm lijkt me geen beste richting.

      /   Reply  / 
    1. sanne

      Blijkbaar was er dus niet op ze gestemd en dus niet hot genoeg, anders waren ze wel genomineerd.

        /   Reply  / 
    2. evert

      jordy van loon was gewoon een gimmick. en nikki, daar is gewoon op gestemd. 3fm beslist dat niet. en overigens is met de singles van nikki niks mis.
      rigby? niet voldoende op gestemd. komt komend jaar wel goed.

      je doet alsof 3fm bepaalt wie de awards wint. nee, dat doen de luisteraars.

        /   Reply  / 
  6. PINHEAD

    Nikki is the bomb gewoon

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>